HATI vs BUX
napos:
http://www.imagebam.com/image/71293e97119098
órás:
Hát ha 300 alatt tudnánk zárni egy 300 ponttal akkor ott lennénk:-)
Jobban örülnék, ha sáv alja 21800 lenne, vagy még lejjeb. Mert mi a nem mindegy? Felről le, vagy lelről fel? Most már jöhetne a felről le!!
Nem bánnám ha visszasétálna a 22800-23300 sávba.....de szvsz nem ma......
Szia,
személy szerint örülök minden új tagnak!
Légy üdvözölve köztünk!
Piacról: Kivárás van a piacon szerintem. USA oldalaz továbbra is , irány sincs, ide oda rángatnak a spekik, daytraderek a piacon, ezért vannak a csapkodások iránytalanság.
Amennyiben hosszan ilyen jellegű kereskedés lesz, akkor kivonulnak a befektetők, OTPben sem látnak fantáziát. A nyugdíj alapok újra veszteséget könyveltek el a tavalyi visszaerősödés után.
Valahogy nem teljesül elliott Cpontja sem, erre sem lehet építeni. Nagy fej-vállat is kezdik tulhúzni ezzel a hosszú feltapadással.
Nincs irány csökken a befektetői kedv. Nekem 50ezer körüli ricsi drága, 22Ks MOL is.
700as telcsi is.
OTP reális kb, de nem voltak jók a beszámolói, illetve az utolsó, és a kilátás a továbbiakban sem bíztató.
Na mi is a végeredmény?? valami olyasmi, hogy kihagyjuk a piacot most, én sem akarok kötni, OTPt nézegetem mert azt nem húzták most meg, így figyelem mert nőt a forgalma, és mégis a befeketetők előtti egyedüli likvidnek mondott papír.
A kis papírokban hatalmas rallyk kezdődtek, amik a piac kifulladását is jelzik elvileg, pont ezen okok miatt elfordulnak a nagy papíroktól. Érdemes lehet ránézni, phyl, rfv, pannergy, Keg-re. Keg két napja 20%ot hoz felfele.. szóval piaci átalakulás előtt vagyunk szvsz.
Jelenlegi gondolatom 23300fölött hati long, alatta kivárás 22800ig, alatta adás kb
Isten hozott, nyugodtan írhatsz sokat is...
Mondjuk mostanában ilyen gyenge forgalmat én sem láttam
Ma várható adatok:
Szünnap: Szingapúr, Törökország, Malajzia
HU 09:00 KSH infláció (CPI), év/év, aug., előző: 4,0%, várt: 4,0%
SE 09:30 Svéd ipari termelés, év/év, júl., előző: 12%
NO 10:00 Norvég maginfláció (core CPI), év/év, aug., előző: 1,3%, várt: 1,4%
GB 10:30 Brit termelői beszerzési árak (PPI input), hó/hó, aug., előző: -1,0%, várt: 0,1%
CA 13:00 Kanadai munkanélküliség, aug., előző: 8,0%, várt: 8,0%
CA 13:00 Kanadai foglalkoztatottak számának változása, aug., előző: -9,3 ezer fő, várt: 30 ezer fő
US 16:00 Nagykereskedelmi raktárkészletek, hó/hó, júl., előző :0,1%, várt: 0,4%
helyes, üdv :)
a yen hitel állomány pici, a gond csak annyi, hogy az árfolyam változással pl chf hiteleknél lehet, hogy a 20 milliós házára felvett 10 millió hitel most 17 millió tartozás. Akkor mit csinál a szerencsétlen. Díjmentesen átválthatja Ft-ra, aminek a kamata most is magasabb mint Chf hitelé, plusz realizálja a veszteségét. Kb ennyi a kormány mentőcsomagja. Vagy díjmentesen előtörleszti, de miből? Ha van pénze előtörleszteni 5-10 millát nem hiszem 100-200 k előtörlesztési díj vágja földhöz. Szóval ezek jól hangzó dolgok csak éppen nem érnek sokat szvsz.
Sziasztok!
Régóta vagyok olvasótok és úgy gondoltam, szeretnék a csapathoz tartozni! Időm
sajnos kevés van írni, de ha lehetőségem lesz akkor megpróbálok nem túl nagy baromságokkal beszállni a csevejbe!
Az első:
A forgalom brutális!
;-)
Érdekes, djia felmegy 10 pontot, oti is 10 pontot, djia esik 3 pontot, oti 10 pontot, djia fel 10-et, oti fel 10-et, és így tovább.
Ha djia elmegy kicsit lefelé, azt baromira be fogják adni...
a lakásuk többet ér,mint 16misi
így a bankkal együttműködő végrehajtó szépen kereshet és őket kicsinálják.így tényleg semmi nem marad...
a részleteket nem tudom,csak megdöbbentett
a kocsit is úgy adták el, nekik,hogy csak a végrehajtó egy embere volt ott.1.5misis kocsi
350ezerért elkelt.....
bocsi a különért
csak azért ezt megtehetik nálunk a bankok és ezért nekem nem fáj ha a nyakukon egy pincurit feszül a húr...:-))
Azt tudom hogy ez így van, de kit érdekel?
Felírják, hogy még tartozom 4 millával. És? Nekik lesz egy papírjuk, de jó nekik. És mit csinálnak vele, ha nekem már nincs semmim, amiből ezt elvegyék?
Egyébként a Dumcsiban is ez a téma, menjünk át oda.
Bocsi topicgazda:)
Nem ismersz valami ingatlanost, aki megmondaná, miért nem adják el? :)
Valszeg azért, mert kaki-pisiért sem lehet eladni ingatlant, főleg vidéken. Itt nem falut értek, hanem megyeszékhelyt. Kp-je senkinek nincs annyi, hitelt meg nem kap a paraszt, ezekre a fényes fizetésekre. Hát ezért kb.
totál OF!
De, ha tartozol 11 mill és a bank adja el a lakást/házat de nem tudja 11-ért hanem csak 9-ért akkor a hitel nem szűnik meg csak átalakul, + rájönnek az eladással, lefoglalással járó költségek is, ilyenkor pedig vastagon fog a ceruza!
Azzal, hogy elveszik a házat nem oldódik még meg a gond! Ezt sokan nem tudják és emiatt még jobban megszívják!!
Miért nem adják el ilyenkor az ingatlant az adósok?
eladod, visszafizeted kisebbe költözöl, ha nincs pénze és nem tudja fizetni, miért kell feszíteni a húrt? Elmegy albérletbe az átmeneti időszakban, közbe esik az ingatlan értéke, a törlesztője nő, és még jól meg is vágják a felmerülő költségekkel. Ez megint a birtoklás vágy miatt van.
Én ha nincs pénzem nem veszek lakást. Ha pedig össze akarok bútorozni a csajpmmal mégis, és kilátástalan a dolog és nincs egy petákom sem, akkor kiveszek albérletet 50ezerért már lehet kapni két szobásat, de baráti alapon 40ért is. Ketten ki tudják munkából fizetni a 20-20ezret, főleg ha most havi 80 a törlesztőjük.
nem vagyunk egyformák, de én nem értettem sosem ezt az ingyen pénz felvételt. ha nincs pénzem, nem lépek.
valamit félreérthetsz...
Ha én tartozom 11 misivel, és a lakás csak 9-et ér, akkor jobban veszi. A végrehajtó meg kit érdekel? A hitelre a lakás volt a fedezet. Persze ehhez az kell, hogy én írok a banknak, sajnos nem tudom fizetni a hitelt, így átadom az ingatlant. Végrehajtás, jogi procedúra, meg minden egyéb nélkül. Csinálnak vele, amit akarnak.