Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: nincs cím

#301315 Benjoe Előzmény: #301307

Jobban örülnék, ha sáv alja 21800 lenne, vagy még lejjeb. Mert mi a nem mindegy? Felről le, vagy lelről fel? Most már jöhetne a felről le!!

#301307 Hibaz Előzmény: #301299

Nem bánnám ha visszasétálna a 22800-23300 sávba.....de szvsz nem ma......

Stooq nálatok is 10perc …

#301303 Fornit

Stooq nálatok is 10perc késéssel mutatja a futikat?

#301300 Hathor Előzmény: #301287

Szia,

személy szerint örülök minden új tagnak!

Légy üdvözölve köztünk!

Piacról: Kivárás van a piacon szerintem. USA oldalaz továbbra is , irány sincs, ide oda rángatnak a spekik, daytraderek a piacon, ezért vannak a csapkodások iránytalanság.

Amennyiben hosszan ilyen jellegű kereskedés lesz, akkor kivonulnak a befektetők, OTPben sem látnak fantáziát. A nyugdíj alapok újra veszteséget könyveltek el a tavalyi visszaerősödés után.

Valahogy nem teljesül elliott Cpontja sem, erre sem lehet építeni. Nagy fej-vállat is kezdik tulhúzni ezzel a hosszú feltapadással.

Nincs irány csökken a befektetői kedv. Nekem 50ezer körüli ricsi drága, 22Ks MOL is.

700as telcsi is.

OTP reális kb, de nem voltak jók a beszámolói, illetve az utolsó, és a kilátás a továbbiakban sem bíztató.

Na mi is a végeredmény?? valami olyasmi, hogy kihagyjuk a piacot most, én sem akarok kötni, OTPt nézegetem mert azt nem húzták most meg, így figyelem mert nőt a forgalma, és mégis a befeketetők előtti egyedüli likvidnek mondott papír.

A kis papírokban hatalmas rallyk kezdődtek, amik a piac kifulladását is jelzik elvileg, pont ezen okok miatt elfordulnak a nagy papíroktól. Érdemes lehet ránézni, phyl, rfv, pannergy, Keg-re. Keg két napja 20%ot hoz felfele.. szóval piaci átalakulás előtt vagyunk szvsz.

Jelenlegi gondolatom 23300fölött hati long, alatta kivárás 22800ig, alatta adás kb

#301299 kerikoma Előzmény: #301287

Isten hozott, nyugodtan írhatsz sokat is...

Mondjuk mostanában ilyen gyenge forgalmat én sem láttam

Ma várható adatok:

Szünnap: Szingapúr, Törökország, Malajzia

HU 09:00 KSH infláció (CPI), év/év, aug., előző: 4,0%, várt: 4,0%

SE 09:30 Svéd ipari termelés, év/év, júl., előző: 12%

NO 10:00 Norvég maginfláció (core CPI), év/év, aug., előző: 1,3%, várt: 1,4%

GB 10:30 Brit termelői beszerzési árak (PPI input), hó/hó, aug., előző: -1,0%, várt: 0,1%

CA 13:00 Kanadai munkanélküliség, aug., előző: 8,0%, várt: 8,0%

CA 13:00 Kanadai foglalkoztatottak számának változása, aug., előző: -9,3 ezer fő, várt: 30 ezer fő

US 16:00 Nagykereskedelmi raktárkészletek, hó/hó, júl., előző :0,1%, várt: 0,4%

#301296 banyaiz Előzmény: #301234

a yen hitel állomány pici, a gond csak annyi, hogy az árfolyam változással pl chf hiteleknél lehet, hogy a 20 milliós házára felvett 10 millió hitel most 17 millió tartozás. Akkor mit csinál a szerencsétlen. Díjmentesen átválthatja Ft-ra, aminek a kamata most is magasabb mint Chf hitelé, plusz realizálja a veszteségét. Kb ennyi a kormány mentőcsomagja. Vagy díjmentesen előtörleszti, de miből? Ha van pénze előtörleszteni 5-10 millát nem hiszem 100-200 k előtörlesztési díj vágja földhöz. Szóval ezek jól hangzó dolgok csak éppen nem érnek sokat szvsz.

Sziasztok! Régóta vagyo…

#301287 szotyi

Sziasztok!

Régóta vagyok olvasótok és úgy gondoltam, szeretnék a csapathoz tartozni! Időm

sajnos kevés van írni, de ha lehetőségem lesz akkor megpróbálok nem túl nagy baromságokkal beszállni a csevejbe!

Az első:

A forgalom brutális!

;-)

Érdekes, djia felmegy 10…

#301270 Ricsi

Érdekes, djia felmegy 10 pontot, oti is 10 pontot, djia esik 3 pontot, oti 10 pontot, djia fel 10-et, oti fel 10-et, és így tovább.

Ha djia elmegy kicsit lefelé, azt baromira be fogják adni...

#301266 Tavasz Előzmény: #301255

a lakásuk többet ér,mint 16misi

így a bankkal együttműködő végrehajtó szépen kereshet és őket kicsinálják.így tényleg semmi nem marad...

a részleteket nem tudom,csak megdöbbentett

a kocsit is úgy adták el, nekik,hogy csak a végrehajtó egy embere volt ott.1.5misis kocsi

350ezerért elkelt.....

bocsi a különért

csak azért ezt megtehetik nálunk a bankok és ezért nekem nem fáj ha a nyakukon egy pincurit feszül a húr...:-))

#301264 Ricsi Előzmény: #301259

Azt tudom hogy ez így van, de kit érdekel?

Felírják, hogy még tartozom 4 millával. És? Nekik lesz egy papírjuk, de jó nekik. És mit csinálnak vele, ha nekem már nincs semmim, amiből ezt elvegyék?

Egyébként a Dumcsiban is ez a téma, menjünk át oda.

Bocsi topicgazda:)

#301262 Benjoe Előzmény: #301255

Nem ismersz valami ingatlanost, aki megmondaná, miért nem adják el? :)

Valszeg azért, mert kaki-pisiért sem lehet eladni ingatlant, főleg vidéken. Itt nem falut értek, hanem megyeszékhelyt. Kp-je senkinek nincs annyi, hitelt meg nem kap a paraszt, ezekre a fényes fizetésekre. Hát ezért kb.

#301259 Zabás Előzmény: #301252

totál OF!

De, ha tartozol 11 mill és a bank adja el a lakást/házat de nem tudja 11-ért hanem csak 9-ért akkor a hitel nem szűnik meg csak átalakul, + rájönnek az eladással, lefoglalással járó költségek is, ilyenkor pedig vastagon fog a ceruza!

Azzal, hogy elveszik a házat nem oldódik még meg a gond! Ezt sokan nem tudják és emiatt még jobban megszívják!!

#301255 Hathor Előzmény: #301250

Miért nem adják el ilyenkor az ingatlant az adósok?

eladod, visszafizeted kisebbe költözöl, ha nincs pénze és nem tudja fizetni, miért kell feszíteni a húrt? Elmegy albérletbe az átmeneti időszakban, közbe esik az ingatlan értéke, a törlesztője nő, és még jól meg is vágják a felmerülő költségekkel. Ez megint a birtoklás vágy miatt van.

Én ha nincs pénzem nem veszek lakást. Ha pedig össze akarok bútorozni a csajpmmal mégis, és kilátástalan a dolog és nincs egy petákom sem, akkor kiveszek albérletet 50ezerért már lehet kapni két szobásat, de baráti alapon 40ért is. Ketten ki tudják munkából fizetni a 20-20ezret, főleg ha most havi 80 a törlesztőjük.

nem vagyunk egyformák, de én nem értettem sosem ezt az ingyen pénz felvételt. ha nincs pénzem, nem lépek.

#301252 Ricsi Előzmény: #301250

valamit félreérthetsz...

Ha én tartozom 11 misivel, és a lakás csak 9-et ér, akkor jobban veszi. A végrehajtó meg kit érdekel? A hitelre a lakás volt a fedezet. Persze ehhez az kell, hogy én írok a banknak, sajnos nem tudom fizetni a hitelt, így átadom az ingatlant. Végrehajtás, jogi procedúra, meg minden egyéb nélkül. Csinálnak vele, amit akarnak.

#301251 Ricsi Előzmény: #301248

Én is ezt látom, de lassan mennem kell, remélem, nem maradok le semmi jóról. Oti pozim zárva, hatiban meg még tegnapról short, kb innen, 500 alattról.