Köszi! Megmondom őszintén, számítottam arra, h ez az első 200€ éles lőszer ellövésre kerül. De inkább ilyen kicsibe derüljenek ki az ilyetén turpisságok, mint a 2000€-s számlámnál. (vagy több, még nemtom mi lesz)
Köszi! Megmondom őszintén, számítottam arra, h ez az első 200€ éles lőszer ellövésre kerül. De inkább ilyen kicsibe derüljenek ki az ilyetén turpisságok, mint a 2000€-s számlámnál. (vagy több, még nemtom mi lesz)
Az a baj, hogy ezt mindenki a saját kárán tanulja meg :( Nekem a kinullázásom óta nem volt vesztes pozim. Mindig annyit nyitok, amennyit akár egy hétig is tartani tudok és mindig sávosan. Most pl. GBPUSD short zárva 5515->5475 nyerő eltéve, pozi van még lentebbről is. Még csak 3 hónapja forexezem de ez alatt azt tanultam meg, hogy a nyerőt mindig el kell tenni. Volt olyan nap, hogy a nem realizált nagy nyerőből dupla akkora bukta lett...
Buta ember a saját kárán tanul! :) Bár inkább a hév és a kapkodás!
Igen...ez az amit nem tartottam be. Tanulok-tanulok!! :)
0.11 lotom van....ma kiderült h ez sok!
Én demóval 1 hónap alatt 200 %. Élessel is kezdetben nyertem, utána egy nagyobb rossz pozi és 0. Épp ma olvastam, hogy az ideális tőke akkora, mint a poziméreted. Izgalom nélkül tudod vele szénné keresni magad. Az én számlám annyiból előnyös, hogy enged 2000 eurós pozit is nyitni. Sok kicsi sokra megy. 5 db 2000-es kötésből sokkal jobb pozit lehet építeni, mint egy 10000-esből.
Lehet, csak nehéz. A 2% nála 40 pip. Az nem sok, van amiben a margin ennyi. Ez max 2 pozit bir el.
Ok, hanyagolom, bár aranyba elég jól belenyúltam eddig....csak nyerő pozijaim voltak! 120-135% között mozog....most kicsit jobb...várok.
Nem mertem egyelőre még nagyobbal. A vicc az, h ugyan ilyen kicsiben demóztam és tök jól ment. Az éles is +38%-on voltam már, de a mai napom....ennyi.
Nem szabad ilyen kicsiben csinálni. Én is így kezdtem és az első nagyobb pozi kinullázott...
Aranyat, ezüstot, olajat, gázt, sp500-at a margin és spread miatt hanyagold.
Zárta stop 1248.95-1255.25...nem zárok mást, várok kicsit...pl. reggelig. Csupán 200€ a tét (plusz a nyerők). Ez az első "demóéles" számlám.
az volt, sztem is, $index, + w.street bekavart, ahogy szokott
Ezt tudóóóóm!!! :)) De beelőztek! :) A CAD-ot nem tudtam volna! :)
1.5345....akkor még volt nyerő aranyam, eurusd shortom nyerő stoppal szintén, és sajana van még egy audusd és egy gbpjpy shortom is. Kicsit kapkodtam reggel, és itt hagytam stop nélkül. Van még szabad marginom, de nem merek lépni 117%-on vagyok. Várok....ez a mai nap idióta nap volt egy kicsit.