Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#300317 Hathor Előzmény: #300314

BUX napi grafikon:

http://www.postimage.org/image.php?v=Tsqo1u9

Nem néz ki rosszul.

Viszont van még előtte a 23410körüli lokális csúcs, annak áttörése, tartosan fölötte maradása után elmehetne az SP. fordított fej-válljával a szűkebb vett sávom magasságával egy magasságba 26K.környékére.

Negatív szcenárió elliott C pont.

#300314 Hathor Előzmény: #300302

Én a kis elemzéseim alapján usa SP szintet figyelek, addig nem lépek.

USA topikba múlt pénteken délután beraktam az SP leszorítót, amit pénteken érintett harmadszor az index. Mivel azóta is alatta tartozkodik, így mindenféle piaci megmozdulás hidegen hagy, akkor is, ha feleslegesen rázott ki a piac múlt héten a longjaimból nagy buktával, ami ma már 400Kpluszban lehetett volna.. volna..

Mindegy 1000pont buktánál hatit nem lehet tovább tartani, ez a véleményem, max 1darabokat.

Szóval SP :)

még mindig leszorító alatt vagyunk, ahonnan péntek óta várom le az indexet, tegnap megindult első kereskedési nap a pénteki érintés után, ma stagnált.

Holnap még éppenséggel jöhet le. Berajzoltam egy fordított fej-vállat is, amire számítok, ha átvinné a piros leszorítót. A fordított fej-váll jelőlés lilával.

OTP gyenge volt ma is, bár csináltak benne forgalmat. Az utolsó órában is borogattak 4850re, csak az utolsó percben adta be magát, nem tetszik a viselkedése, ez sem longos nekem. Mivel OTP az igazi magyar blue chip, így annak 5100fölötti szintje, valamint az SP leszorító átvitele, addig az egész nekem kacsa..

http://www.postimage.org/image.php?v=aVx8dJA&code=2

#300302 Euroman Előzmény: #300297

usa esés még nem garancia idehaza semmire....nézd meg a múlt hét hétfőt, vagy a tegnapi napot.....mindkét alkalommal 1% feletti usa betli....itthon meg nem ezzel arányos reakció....ha a huf nem anyátlanodik el még jobban, akkor talán a szeptembert kihúzza a bux....szvsz az október lesz nagyon esős....én is akkor szeretném a 275 környékén a nyáron betárazott eurojaimat (nem full, csak negyed pénz) vastagon 300 fölött eladni...

#300300 Copfos Előzmény: #300294

ok, egy elütés volt, fröcsögés nem, előre beírt program nem, ma viszont egy jó nagy bukó igen.

talán holnap mukanélküli…

#300297 lyonell

talán holnap mukanélküliségi adatokra,elengedik.Nem kóser nekem ez az sc.,ami végbemegy.Szoktam én longolni is de most nem az tuti.

#300294 Euroman Előzmény: #300284

én már ritkán írok, mert néhányan kóstolgattak, és azt nem jól tűröm...de a káromkodós hangvételből és a hibás gépelésből úgy érzem, nem vagy nyugodt....tegnap esti beírásaidból fröcsögött az armageddon meg a short....viszont egy nappal korábban Obama miatt még szerdára, esetleg csütörtök-péntekre is emelkedést prognosztizáltál, jövő heti eséssel...aztán ez kedden hirtelen megváltozott....közben bezárt usa...nem lett kiemelkedő, nem lett napi csúcs, de a mai délelőtt után ezt is megbecsülöm...én tegnap délután half pénzzel longolni kezdtem, úgyhogy ma délelőtt nem voltam boldog, de zárásra jobb lett a kedvem...talán még hoz egy kicsit....ha szerényen kérem, talán meghallgat a jó Isten.

mert ez a szar kampó azé…

#300291 lyonell

mert ez a szar kampó azért,ki kell ülni de egyépként mindig így csinálom.

#300284 Copfos Előzmény: #300273

ha még pluszban vagy akkor érthetetlen, hogy miért nem zártad 1000pontal lejjebb

#300280 rbbj11 Előzmény: #300273

rossz irányba bővíteni?? Korábbi sikereidet ilyen taktikának köszönheted? Tedd fel magadnak a helyes kérdéseket.

Nekem nincs bajom a shorttal, pláne, ha vki lefelé bővít benne.

Én attól tartok, beleszerettél egy irányba :S

#300273 lyonell Előzmény: #300271

faxt tartom bővítek,nem lessz ez longos sokáig,i ülöm. Nem ugrálok 600 k van rajta,lessz még 300.

#300271 rbbj11 Előzmény: #299951

ezek a shortos elképzeléseid nem igazán jönnek be...holnapi világvége is elnapolva

#300175 Amatoregy Előzmény: #300161

viszont az utolsó napokban nem ritka a 6-700 pontos csapkodás vagy ennek ellentetje, a tökéletes mozdulatlanság sem...

#300160 Ricsi Előzmény: #300157

Lezárod, és nyitsz 1112-t. De szerintem ez a veszély azért nem fenyeget. Annyit mentünk felfelé, lassan csak megyünk lefelé is.

Egy kérdés: Van 1 darab …

#300157 KawaBazsy

Egy kérdés: Van 1 darab short kontim 21000-ről. Részemről tartanám, amíg vissza nem megy, de mi van, ha kifut a határidő (asszem decemberben)?