Re: nincs cím
Hathor Előzmény: #300302Én a kis elemzéseim alapján usa SP szintet figyelek, addig nem lépek.
USA topikba múlt pénteken délután beraktam az SP leszorítót, amit pénteken érintett harmadszor az index. Mivel azóta is alatta tartozkodik, így mindenféle piaci megmozdulás hidegen hagy, akkor is, ha feleslegesen rázott ki a piac múlt héten a longjaimból nagy buktával, ami ma már 400Kpluszban lehetett volna.. volna..
Mindegy 1000pont buktánál hatit nem lehet tovább tartani, ez a véleményem, max 1darabokat.
Szóval SP :)
még mindig leszorító alatt vagyunk, ahonnan péntek óta várom le az indexet, tegnap megindult első kereskedési nap a pénteki érintés után, ma stagnált.
Holnap még éppenséggel jöhet le. Berajzoltam egy fordított fej-vállat is, amire számítok, ha átvinné a piros leszorítót. A fordított fej-váll jelőlés lilával.
OTP gyenge volt ma is, bár csináltak benne forgalmat. Az utolsó órában is borogattak 4850re, csak az utolsó percben adta be magát, nem tetszik a viselkedése, ez sem longos nekem. Mivel OTP az igazi magyar blue chip, így annak 5100fölötti szintje, valamint az SP leszorító átvitele, addig az egész nekem kacsa..