Inkább fejhez izomból. :)
Hát ez most nem jött össze. A játékkal sztem nagy baj nem volt, csak hát a helyzetek, ötösök...
Inkább fejhez izomból. :)
Hát ez most nem jött össze. A játékkal sztem nagy baj nem volt, csak hát a helyzetek, ötösök...
Nem lett:(
Szerbia a 3. helyért, na az igazán necces meccs, de gyerünk:))
elég, ha 4 évenként megnyerjük az olimpiát..
hát nem lesz könnyű.....
egy elődöntőben 2 5-öst is kihagyni....
laposan, pattanósan az ötösöket :(
Azért javulunk, de még nem az igazi.
Na majd most 3-ban:))
nincs még vége.... itt nyernünk illene....
jók ezek az olaszok, ügyesek
Ajaj, egyelőre nem megy a Taljánok ellen.
Sebaj lássuk a 2. negyedet:))
ooo finom lesz :) köszi
És ezt is megértem :) Végre: http://www.profootballmagazin.hu/cikk/2658/2010_nfl_1_het_vikings_saints
Sajna élőben kicsit késői-korai lenne megnézni - bár nagy a kísértés, sport1 2.00h - de holnap ismétlik a sport1-2-n is... Csak az eredményt meg ne lássam addig :))
sztm is, osztom... itthon minden a kapcsolatokon múlik, foci is...
nem mintha igazat adnék neki, és főleg nem Koeman mellé akarok állni..
de nem zörög a haraszt... és a politika maradjon távol a focitól.....
és nem érdekel az egész ügy, és ő se fog hiányozni, de biztos van benne igazság is, még ha csak részben is...
Ez a Huszti egy sértődös primadonna...
Nem fér be a Zenit kertébe sem, nemhogy annak csapatába. Az, hogy régen jól játszott, azzal nem szerez előjogokat, szerencsére.
Nekem Husztival kapcsolatban mindig az volt azutóbbi 2-3 évbne a véleméynem, hogy csakúgy, mint pl. Torghelle -csak azért játszik a válogatottban, mert a menedzsere jó helyre fizet.
Aztán ha összejön egy jó válogatott meccs, abból megpróbál továbbigazolni.
Kár volt neki a Hannoverből elmenni ott még talán csapatba is tudott kerülni elég sokszor.
Már Várhidinál is kicsapta a balhét, amikor nem tette be a kezdőbe és dúlva fúlva hazarohant.
És azt sem látja ezek szerint, hogy Gera távollétével inkább tüntetett Koeman antifocija ellen, nem olyan ok miatt ment haza, hogy nem férne be a csapatba.
Na mindegy, ilyen emberek nélkül megvan egész jól a válogatott.
Válogatottunk az új kapitány miatt nem lesz egyből világklasszis, de legalább azt a picit , amit tudnak, azt megpróbálja kihozni belőlük, nem úgy, mint az a vakegér Koeman.
bazzz 87.percben így hátralőni vaktában... 50botütést a picsájára...
hátul micsoda csapatjáték volt..