Regisztráció Elfelejtett jelszó

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: Adat

#29924 Sumér harcos Előzmény: #29870

"A mai nap fél öt után érkeznek az amerikai heti olajkészlet statisztikák az Energia Információs Hivataltól. A Platts által megkérdezett elemzők szerint a nyersolajkészletek 3 millió hordóval kerülhettek feljebb, a benzinkészletek viszont 860 ezer hordóval csökkenhettek. A mostanra kisebb figyelmet kapó finomított termék készletek szintén csökkenhettek 1.25 millió hordóval.

Az olajár csökkenésében az játszhatja a főszerepet, hogy az amerikai részvénypiac ma nyitást követően lefele vette az irányt. Az elmúlt napokban a kockázatos eszközök közötti korreláció magas volt, ami miatt nem csoda az együttmozgás. Amennyiben a készlet adatok a várakozásoktól jelentősen eltérnek majd, úgy kibillenhet ez az egyensúly. "

#29864 Sumér harcos Előzmény: #29857

partvonalon vagyok:)

a nyilt eleje odacsapott mindenesetre...:)

rv piac nyitásra és kezdetre leszek még kiváncsi,amely megint csak nem támogatja az olajat,eddig...

#29857 Bakiba Előzmény: #29780

Egyelőre levespártiak, vagy csak barba trükk:)))

Még recept szerint vagyok:)

#29775 Sumér harcos Előzmény: #29773

vagy:)

adat előtt merre húzzák,ellentétesen belépni,mert adat után-másik irány:)

persze ez csak lázálmos fikcio:)

de az utóbbi hetekben teljesen bejött volna:)

#29773 Bakiba Előzmény: #29769

Recept: adat, kivár, lép:))

Ma volt egy köröm felfelé 48-ról ami zárva, no pozi, tartom magam a fentiekhez

#29766 Bakiba Előzmény: #29599

Csak okosan:

"Tegnap az amerikai kőolajintézet, az API a tartalékok csökkenését jelentette be, 2008 március óta először, így a mai EIA adatnál akár meglepetés is érheti az olaj árfolyamcsökkenésére spekuláló befektetőket."

#29597 Bakiba Előzmény: #29593

Köszi:)

A többit majd meglátjuk, hogy, hogy fognak muzsikálni:)

Eső szagot hoz a szél Ámerika felől....

Adat

#29588 Bakiba

Abban kérném a segítségedet, hogy betudnád-e rakni a készlet adatokat a feldolgozot termékkel együtt, mert sokan nem látják időben és csalóka lehet csak az olajból kiindulni, és én nem mindig tudom időben betenni.

Előre is köszi:)

Re: Olajár

#29564 Bakiba Előzmény: #29495

Nekem a ker.rendszer adja az adatokat, majd résen leszek, csak olyankor nekem is akció idő van:) de ha Sanguist megkérjük segít az adatok közlésében, vagy: http://www.iea.org/

Re: Olajár

#29557 Sumér harcos Előzmény: #29487

voltak itt olyan megfigyelések is,hogy az adat előtt 1 órával már többször is,ellentétes irányba kezdték húzni,mint amilyen irányt produkált 16:30után....