Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#298255 holnor Előzmény: #298241

beírom ide is:

http://maszol.ro/index.php?menu_id=2207&cikk=125293

"Amint az ÚMSZ-ben a napokban beszámoltunk róla, a kiírásra már jelentkezett is a magyarországi tőkéjű Regionális Fejlesztési Vállalat, mely a gyergyószentmiklósi, illetve zilahi városi fűtésrendszereket is korszerűsítette."

Zilah múltidőben...

#298254 holnor Előzmény: #298251

a bukaresti cég alapításának célja egyelőre kérdéses: lehet, h pusztán egy technikai manőver (mondjuk vmilyen jogi/adózási dolog miatt), de az is lehet, h ott is egy projekt készül. az elsőt gyengíti, h miért nm korábban hozták létre, hiszen a gyergyói leány már egy éve létezik, pont most volt szükség az alapításra? erre válasz lehet egy most életbe lépő jogszabály. de a leírtakból is látszik, h én is csak találgatok.

#298251 matgab Előzmény: #298249

esetleg egy újabb román projekten való részvétel...Miért alapítottak szerintetek 3 román céget a napokban?

#298249 matgab Előzmény: #298246

reggel pont ránéztem a könyvre és láttam, hogy alig van bent valaki vételen. Be is akartam írni, hogy nagyon gyanús ez a dolog, szerintem mindjárt lesz valami nagy kirántás könyvön kívülről...

csak meg kellett írjam wizesnek a választ előbb a politika topikban, mert az elvek fontosabbak, mint a pénz!

#298246 matgab Előzmény: #297590

Ezt pont tegnap előtt írtam:

"a DÉMÁSZ kivezetése előtt volt utoljára ilyen.

Nem értettem miért, de egy pillanat alatt mindenkinek DÉMÁSZ kellett. Én is vettem azonnal.

2-3 nap múlva jött ki a hír, hogy akkori árfolyam +XY%-on kivezetik a tőzsdéről.

Nem kell/lehet tudni a híreket, jobb, ha hír nélkül emelkedünk, mintha hírre mennénk.

A Braunál is hasonló volt a helyzet 6000-ről napi 15%okat emelkedve rohant fel 19k-ig. Aztán tötymörgött egy kicsit 2 nap múlva a hír, hogy 12,4-en vezetik ki

csak annak kapcsán mondom, hogy vannak biztos nálunk benfentesebbek is, akik -bár még hivatalosan nincs a tendereknél eredményhírdetés, esetleg más tenderek megpályázása, lehet, hogy tudják, hogy miért veszik meg ilyen áron is a paírt.

Nem mondtam, hogy kivezetés kellene, hogy jöjjön.

A DÉMÁSZnál a forgalommal együtt kezdett el emelkedni mert arra én is emlékszem, mert néztem, hogy mi ez a forgalmas emelkedés -ezért vettem bele.

Előtte sokáig nem csinált semmit az árfolyam forgalom nélkül."

Rbbj, ne röhögtess, gondolod, hogy az a 150 darabos "leöntés" volt a bennfentes info és nem az a többszázezer darabos vétel, ami az elmúlt 1 hónapban megtörtént??

Ne viccelj!

Az ING hír meg tegnapi, ettől miért függesztenék fel???

Én azt hiszem, hogy mégis esetleg valami olyan hír lesz, hogy valamelyik nagytulajdonos eladta a részesedését vagy annak részét valamilyen áron valami alapnak. Itt vagy Soós úr lehet (mondjuk 8-12e forintos árfolyamon) vagy az OTP adta tovább valakinek, mert a 2850-ről elég nagyot szakítottak, és lehet, hogy szükségük van a lóvéra a mai bizonytalan helyzetben...

#298241 holnor Előzmény: #298230

a nagyon negatív hír esélye kicsi, mert:

- Mvásárhelyről nm lehet hír, mert ott 7-éig lehet jelentkezni a pályázatra,

- Zilahon szinte biztos a siker (közös cég, nyilatkozatok)

- más projektről nm tudni semmit, tehát egy esetleges elutasítás sem lenne akkora hatással.

ha Zilah mégis bukta, akkor nagyon melléfogtam.

#298235 Fornit Előzmény: #298229

Akkor hétfőn valamerre rés lesz.

szerk: az elmozdulás igy is úgy is megtörténik, akkor meg inkább ker időben történjen.

Üdv! Meddig tarthat a f…

#298221 fisher

Üdv!

Meddig tarthat a felfüggesztés vajon? Erről nem írtak véletlenül valahol?

#298218 zeeh_ Előzmény: #298209

Nem ma, de időben be szokták jelenteni. Ez esetben október 1-től kerülhetnek bele.

#298214 rbbj11 Előzmény: #298211

lehet. De gyorsan felfügg. előtt vki eladott még annyit, h. mínuszba került a rv. Az illető vagy jól informált v. peches volt :)

#298211 Fornit Előzmény: #298205

Hát nem tudni. Ebből akármi lehet. Lehet megtudjuk h mennyire olcsó is volt 7,3k alatt? Azt sem tudni meddig függesztették fel.

"..Eddig konkrét hír nem látott napvilágot a részvények felfüggesztésével kapcsolatban, de annyi biztos, hogy az piacbefolyásoló erővel bír.

Nem szabad elfeledni, hogy a társaság a zilahi és marosvásárhelyi tenderek eredményét is szeptemberre várja, ráadásul a korábban beharangozott 10 milliárd forint értékű kötvényprogram is most indul. Nem csodálkoznánk, ha a papírok felfüggesztése is ezen események valamelyikéhez kötődne. "