Re: nincs cím
matgab Előzmény: #297590Ezt pont tegnap előtt írtam:
"a DÉMÁSZ kivezetése előtt volt utoljára ilyen.
Nem értettem miért, de egy pillanat alatt mindenkinek DÉMÁSZ kellett. Én is vettem azonnal.
2-3 nap múlva jött ki a hír, hogy akkori árfolyam +XY%-on kivezetik a tőzsdéről.
Nem kell/lehet tudni a híreket, jobb, ha hír nélkül emelkedünk, mintha hírre mennénk.
A Braunál is hasonló volt a helyzet 6000-ről napi 15%okat emelkedve rohant fel 19k-ig. Aztán tötymörgött egy kicsit 2 nap múlva a hír, hogy 12,4-en vezetik ki
csak annak kapcsán mondom, hogy vannak biztos nálunk benfentesebbek is, akik -bár még hivatalosan nincs a tendereknél eredményhírdetés, esetleg más tenderek megpályázása, lehet, hogy tudják, hogy miért veszik meg ilyen áron is a paírt.
Nem mondtam, hogy kivezetés kellene, hogy jöjjön.
A DÉMÁSZnál a forgalommal együtt kezdett el emelkedni mert arra én is emlékszem, mert néztem, hogy mi ez a forgalmas emelkedés -ezért vettem bele.
Előtte sokáig nem csinált semmit az árfolyam forgalom nélkül."
Rbbj, ne röhögtess, gondolod, hogy az a 150 darabos "leöntés" volt a bennfentes info és nem az a többszázezer darabos vétel, ami az elmúlt 1 hónapban megtörtént??
Ne viccelj!
Az ING hír meg tegnapi, ettől miért függesztenék fel???
Én azt hiszem, hogy mégis esetleg valami olyan hír lesz, hogy valamelyik nagytulajdonos eladta a részesedését vagy annak részét valamilyen áron valami alapnak. Itt vagy Soós úr lehet (mondjuk 8-12e forintos árfolyamon) vagy az OTP adta tovább valakinek, mert a 2850-ről elég nagyot szakítottak, és lehet, hogy szükségük van a lóvéra a mai bizonytalan helyzetben...