persze válaszoltam is rá.
Még "csak" a harmadát zárták kényszer...Ahogy az usat nézem holnap fogják a maradékot...
persze válaszoltam is rá.
Még "csak" a harmadát zárták kényszer...Ahogy az usat nézem holnap fogják a maradékot...
Mindent zárt? Sajnálom, ha valóban így van. Vegyél egy két ingatlant jobban jársz. Ajánlatokat megkaptad mailben ,-)
Nekem ez a legfontosabb, külön ablakban fut percenkénti frissítéssel...
:DDDD
bazzzz, hogy ezt is most olvasom....
ki volt az a fax, aki ma ekkora pluszban indította a hatit?????????
Na most, hogy kényszerzárta a rendszer a shortjaimat, azt hiszem jöhet a világ vége hangulat a tőzsdén.
addig nem nyugszanak ezek a buzernyákok amíg ki nem pöckölnek a shortomból...Emelkedünk, emelkedünk, emelkedünk...
Aztán majd beállok, akkor majd fordulunk, mi??
No nem pajtikáim, a BUX már megint bejelzett a világ előtt 1-2 nappal, úh jövő héten mrá remélem ez az esős lesz a trendi...Őrület, hogy nem zártam a bUX hatit 21600-on...GRRRR! :(
Mester! Most hallom ócsóér van hati (ricsi,mol), kéne venni nem? ;-)
Figyelgesd a richtert, hangolódj rá, és jöjjön az a megérzés!!! :-)))
és a drágalátos üzletkötőknek ki van adva, hogy mindenkit odacsábítsanak át, hogy megmentsék a kisbefektetők az alapokat. jó mi?
meg megfélemlítik az egyszerű embereket, hogy a részvények nagyon rosszak...na, te fogod megmenteni őket:-D
az nem úgy van, hogy vegyek és akkro veszek...A megérzés kell apukám a megérzés...
Richtert utoljára 26k körül vettem, fel is ment 32-ig, majd visszazuhant 29k-ra (28-ra?) és jött egy olyan megérzésem, hogy egyből eladtam...
Te mindig megmondod a tutit! Vegyél richtert légyszi!!!
Hát ezt nem már hiszem el!
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=5&i=138185&is=1
Találjátok ki, hogy hova tettem alig 2 hete a szabad forintocskáimat?? Hát persze, hogy pénzpiaci alapba...
Gratulálok matgab!
Ez szép hozam lett akkor. Kíváncsi leszek az RFV story folytatására, hogy innen megy-e még tovább az árfolyam vagy korrigál egy kicsit. Most azért már szvsz tényleg sokat ment egyszerre, lényegében 2000 pontot. Majd meglátjuk jövő héten, hogy mi lesz.
kösz, utána még adtam el egy kis részét, kb. a pakk 25%-át realizáltam, kár, hogy nem még 7800 környékén.
Én most egy pici lecsorgásban bízom, hogy vissza tudjam venni a pakkom, de akkor sem szomorkodnék, ha megint ugranánk 10%-ot.
Eddig ez a pozi tűnik életem legjobb és legbiztosabb befektetésének...
Grat Matgab, ezt az RFV-storyt nagyon jól csináltad, ekkora nyerőt %osan nem sokan hoztak össze emlékeim szerint innen a fórumról.
(és mindeközben megvolt a faktor -10%-a is)
már ha az átlagárcsökkenés értelmezhető, hiszen az össz részvényeim átlagára maradt 5944, csak a drágább beszerzésűeket eladtam...
eladtam RFV részvényeim 15%-át.
Így jelenlegi átlagáram 5870-re csökkent
mondtam, hogy van az a pénz, amiért belépek a CHF piacra...
Ha szólna valaki a svájci jegybnaknak, talán egy kis bukót vissza tudok nekik hozni. 10%, nem sok oké, de ők elég szarba kerültek ezzel a CHF erősödéssel...
Lehet , hogy megkapnám a svájci tiszteletbeli állampolgárságot is?
szerintem matgab csak hősködik. Ahelyett, hogy bevásárolna chf shortból.....
:DDD
Talán még szobrot is emelnének életében az emberek...