Viszont, megvan Gyurcsány és Bajnai újabb fedezéke ...
Viszont, megvan Gyurcsány és Bajnai újabb fedezéke ...
"Kedd reggel a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) őrizetbe vette Tátrai Miklóst, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) egykori igazgatóját – írja a Magyar Nemzet Online. A vádhatóság a sukorói üggyel kapcsolatban folytatja jelenleg is a volt vezér kihallgatását."
http://index.hu/gazdasag/magyar/2010/08/31/orizetbe_vettek_tatrai_miklost/
Fogynak az emberek... Vajon hogy veszik bele az ítélet indoklásába, hogy nem vettek be Fidesz-közeli vállalkozókat a projektbe. :)
"Nemzeti együttműködés" Fidesz-módra: kikapcsoltatták az áramot a Jobbik mohácsi megemlékezésén
Alább olvasható a helyi Jobbik-elnök beszámolója.
A mohácsi csata 484-ik évfordulójára emlékeztek a Duna-parti városban a hétvégén, amelyen a fideszes város- és megyevezetés bebizonyította, hogy milyen a narancssárga nemzeti együttműködés.
A Duna-Dráva Nemzeti Park kezelésében lévő sátorhelyi emlékparkban vasárnap a városi megemlékezésen a Jobbik mohácsi polgármesterjelöltje, Polgár Károly, Barkó Béla, a Jobbik megyei elnöke és dr. Bakos Batu, a Szent Korona Lovagrend nagymestere is elhelyezte az emlékezés koszorúját.
A rendezvényt követően Polgár Károly lépett a mikrofonhoz és közölte a résztvevőkkel, hogy hallgassanak meg egy verset és egy megemlékezést dr. Bakos Batutól. Mindezt tette abban a tudatban, hogy ő mindent leegyeztetett az emlékpark igazgatójától, aki erre engedélyt adott. A résztvevők egyharmada azonban elkezdte elhagyni a megemlékezés helyszínét, többek között Mohács fideszes polgármestere, Szekó József és a Baranya megyei közgyűlés elnöke, Hargitai János is. Majd öt perc elteltével lekapcsolta a park igazgatója az erősítő áramellátását. Így a megemlékezést erőteljesebb hangon fejezte be a Szent Korona Lovagrend nagymestere.
2010. 08. 30-án, hétfőn az emlékpark igazgatója telefonon kereste Polgár Károlyt és elnézést kért az áram lekapcsolása miatt, mint mondta, erre utasítást kapott. Ugyanis Szekó József fideszes országgyűlési képviselő, Mohács polgármestere és Hargitai János, a KDNP országgyűlési képviselője, ahogy a park központi épületéhez ért, utasította őt arra, hogy vonja meg az áramot a Jobbik rendezvényéről.
Nemzeti Együttműködés Mohácson, nemzeti gyászterünk helyszínén. Ezt átélve most már tudjuk, miért vesztette el az ország 1526-ban a sorsdöntő ütközetet. Nekünk Mohács kell 484 év után is, hogy felébredjünk narancssárga álmunkból és nemzetben tudjunk gondolkodni, nemcsak szavak szintjén….
Polgár Károly
a Jobbik mohácsi elnöke
Ez a baseball sapkás, beképzelt, öntelt majom igen idegesítő.
Szerbek még adhattak volna neki egy kicsit anno, hogy ne legyen ekkora arca...
Huhh ez az ember nagyon gáz.
eyg bohóc... a sok közül... tetszik a riportercsaj.. mint óvónéni a hüjegyerekkel..
nem egy kékszemű szőke csávó az téyn...
He-he ...
Most volt a kukacTV-n is és Tvrtkot életét nehezítette ...
:)
Jó reggelt mindenkinek !
Szerintem már korábban leírtam, hogy : Magyarország egyik, ha nem is a legnagyobb problémája a cigánykérdés és ennek a problémának a megoldása politikai feladat !
Egyébként meg Heves megyében élek egy kis faluban ( Bekölce ) itt nincs annyi kisebbség mint talán Ózdon, de azért azt hadd jegyezzem már meg, hogy itt mindenkinek a saját baja a legnagyobb problémája ! Majd amikor egy nyugdíjas idős hölgyet meglopnak a cigányok elsveszik tőle az utolsó kis vagyonát, meg az összes spórolt pénzét, amit oly nehezen összespórolt, és még ráadásul meg is verik , akkor elhiheted hogy neki ez lesz a legnagyobb problémája és nem az államadósság, vagy akármi más ( ezt is leírtam már valahova ).
Valamit tenni kell ez ellen , hogy az idősek és szegények ne félelemben éljenek !
Nem célozgattam itt senkire, meg nem is sértettem meg senkit , hiszen biztos vagyok benne, hogy nem szamurájkardos bűnözők írogatnak ide ! Én sem bőrszín alapján teszek különbséget , vagy ítélem meg az embereket, mert az már rasszizmus lenne :D, csak tudod már elég magas a bűnözési ráta közöttük.
Ámen!
mondtam anno, hogy szépen lépésről lépésre felfelé haladva szépen be fogják keríteni a főbűnösöket...(Demszky, Hagyó, Gyurcsány Veress)
Lassan a fővárost lezüllesztő király is megkaphatná a jutalmát.
"A különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmények miatt 2010. május 21. napja óta nyomozó főügyészség újabb bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki Hagyó Miklóst hétfőn."
http://index.hu/belfold/budapest/2010/08/30/hagyot_mar_zsarolassal_is_gyanusitjak/
Zene füleimnek.
Te jó ég itt vannak már Kanaiak is??? :-)
Viccet félretéve: az biztos, hogy ha azért lemész egy diszkóba, nem mindegy a csajozási lehetőségeket tekintve, hogy 20% a nők aránya, vagy 80%.
Mindig van esélyed csajozni, de azért a 80% esetén jobbak az esélyek.
A cigányok között is nagyon sok becsületes jószándékú ember van, ez nem is kérdés, "csak" a többségükkel baj van, mert egyáltalán nem hajlandóak és nem is szándékoznak normálisan beilleszkedni a társadalom többsége által elismert viselkedési normák szabványaiba.
Ráadásul a mai magyar bűnüldözés és igazságszolgáltatás valamilyen oknál fogva általában nem hajlandó egyenlő módon megítélni egy kisebbséghez tartozó által elkövetett bűncselekményt egy többséghez tartozó által elkövetett bűncselekménnyel.
Mondhatnám azt is , hogy a magyar igazságszolgáltatás és bűnüldözés rasszista! Csak nem úgy, ahogy ez a világon általában lenni szokott, hogy a többség elnyomja a kisebbséget, hanem a kisebbség által elkövetett cselekményeket pozitív módon különbözteti meg.
Mondjuk amúgy összességében is egy nagy kalap sz@r mind a bűnüldözés itthon, mind a jogszolgáltatás (mind minőségileg, mind mennyiségileg), de miért pont ezek működnének egy olyan országban, ahol egyelőre semmi nem működik úgy, ahogy annak működnie kellene?
Minden értelmes ember azt mondja, hogy tetteik alapján az összes bűnözőt példás módon ítéljék el! Ehhez tenném hozzá, a mai magyar viszonyok miatt, hogy igen, kivétel nélkül ítéljék el, akkor is , ha a bűnelkövető valamelyik kisebbséghez tartozik!
:))))
Én pesti vagyok, nem tudom, hogy te hova valósi vagy.
Ebből csak azt akarom kihozni, hogy én pesten ismerek/ismertem egy két skinhead bandát élükön Nagyasszonnyal /nem tudom, hogy ez a név mond e valami neked/ de ők nem folyattak ekkora lejárató propagandát a cigányok, négerek, arabok ellen.
Nem tudom, hogy ezzel mi a szándékod egy gazdasági fórumon, mert ennek viszont tényleg semmi köze a gazdasághoz, hogy egy két bűnöző mit csinál! Ismerek rendes cigányt is és ismerek aljas szemét rohadék fehéret is, szóval engem nem fogsz meggyőzni ezekkel a cikkekkel, mert nem ezek az emberek után ítélek meg egy népcsoportot/fajt/közösséget stb...
Ráadásul, honnan tudod, hogy esetleg ezekkel a linkekkel kit sértesz meg itt a fórumon, hogy egy kalap alá veszel mindenkit??? Roma/Arab/Néger/Kanai is lehet köztünk és szívesen sethet ő is egy jó pozi észrevételében vagy akármi másban ennyire nem szabad egy kalap alá vonni mindenkit!
MInden társadalom/faj stb..-nek megvan a maga szemete!!!
ui: angyalföldön egy fehér gyerek le is vágta a kezét annak az illetőnek akire rátámadt karddal és szabadlábon van!!! Ez régen történt nagyon régen ismerem jól az illetőt igencsak benne van a sűrűjében.
Szamurájkarddal támadt a rendőrökre a cigánymaffiózó; ezt sem lőtték vagy csukták le
Magyarországon nincs jogállam – a cigányság bármit megtehet büntetlenül. Ide tartozik a rendőrök megtámadása, amelyért eddig soha egyetlen egy korcsot nem ítéltek letöltendőre, pedig jó pár ilyen eset volt már. (Ezek gyűjteménye ITT). Bezzeg ha rendőr merészel kezet emelni a bűnözőcigányra, akkor (minimum) az állásának mondhat búcsút...
Az alább (eredeti ITT) látható, legújabb Riasztás (az eredetinek az utolsó része) elmondja, hogy a múltkori, soroksári cigány bandaháborúban nyolc luxusautót vertek szét. Az egyik banda vezetőjét régóta ismerik a rendőrök: a férfi korábban (2009-ben) szamurájkarddal támadt egy rendőrautóra.
Az, hogy ennek ellenére szabadlábon lehet, és nem lőtték le a helyszínen, ahogy minden normális országban tennék, de legalábbis nem csukták le jó pár évre, mindent elmond a hazai állapotokról. Bezzeg ha büntetlen előéletű(!) túlbuzgó környezetvédő magyar lett volna, aki autókat karcolgat, akkor garantáltan rács mögé kerül (ez nem vicc, tessék elolvasni EZT). Hiába, jogegyenlőség van, vagy mifene.
Itt van videó hozzá : http://kuruc.info/r/35/65070/
Páran már leírtátok, de azért csatlakozom, szerintem is kamu.
"Utójáték:
A tegnapi posztot rátrackbackeltük a lehetmas.blog.hu utolsó bejegyzésére. S most mit látunk? Nemcsak a Piroslap trackback-jét szedték le, hanem az egész trackback-funkciót letörölték.
Nem ért annyit a mi trackbackünk, hogy emiatt megcsonkítsák a szólásszabadságot..."
:)))