Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Zabás Előzmény: #296349

:))))

Én pesti vagyok, nem tudom, hogy te hova valósi vagy.

Ebből csak azt akarom kihozni, hogy én pesten ismerek/ismertem egy két skinhead bandát élükön Nagyasszonnyal /nem tudom, hogy ez a név mond e valami neked/ de ők nem folyattak ekkora lejárató propagandát a cigányok, négerek, arabok ellen.

Nem tudom, hogy ezzel mi a szándékod egy gazdasági fórumon, mert ennek viszont tényleg semmi köze a gazdasághoz, hogy egy két bűnöző mit csinál! Ismerek rendes cigányt is és ismerek aljas szemét rohadék fehéret is, szóval engem nem fogsz meggyőzni ezekkel a cikkekkel, mert nem ezek az emberek után ítélek meg egy népcsoportot/fajt/közösséget stb...

Ráadásul, honnan tudod, hogy esetleg ezekkel a linkekkel kit sértesz meg itt a fórumon, hogy egy kalap alá veszel mindenkit??? Roma/Arab/Néger/Kanai is lehet köztünk és szívesen sethet ő is egy jó pozi észrevételében vagy akármi másban ennyire nem szabad egy kalap alá vonni mindenkit!

MInden társadalom/faj stb..-nek megvan a maga szemete!!!

ui: angyalföldön egy fehér gyerek le is vágta a kezét annak az illetőnek akire rátámadt karddal és szabadlábon van!!! Ez régen történt nagyon régen ismerem jól az illetőt igencsak benne van a sűrűjében.