ez most nem jött össze :(
Huhhhhhhha.
Borzalmasan ideges Dózi!
Nem akar beállni a boxba.
Soumillont kétszer ledobta a hátáról.
Srácok:
Overdose live stream itt ( 16.30-kor kezdődik kb - most zene van ):
mms://stream02.gtk.hu/loverseny
( RealPlayer plug-in kell hozzá )
A Hajdú Online beszámolója szerint "amikor a teljesen letaglózott vezetők bejelentették a futballistáknak, mi is történt, teljes döbbenet lett úrrá a társaságon. Akadt, aki hitetlenkedve rázta a fejét, többen némán meredtek maguk elé, az egyik labdarúgó pedig csalódottságában azt mondta: soha többet nem kíván ebben a klubban futballozni."
a Liteksz ugyanabba a csoportba kerülne , mint a Debrecen.
Mondjuk lehet, hogy csak pénzbüntetés lesz, de mindenesetre tényleg totál amatőr a banda, és ki kell rúgni, még akkor is , ha "csak" büntetés lesz.
Nem csak Herceget, de az összes segítőjét, akinek köze van ehhez!
no még 1 az nso-ról, egy kis remény:
"Ronaldoxxx99
A Litex lehet, hogy nem is kerülhetne az I csoportba. Akkor az egészet újra kéne sorsolni, azt meg nem vállalják be, egy kis magyar csapat amatőrsége miatt. Lehet, hogy megússzuk. :D"
Igen, engem is inkább az érdekelt hogy egy Magyar csapat megint túljutott a selejtezőkön, és legalább Decemberig nemzetközi kupában játszik.
ez jó..... Máté Péter-ELmegyek :)
"Ronaldoxxx99
Oli, ne lopkodd mások véleményét, gondolatát. Máté Péter-ELmegyek. Nem szép dolog, ilyenkor meg kell nevezni a forrást, másképp perelhető vagy. :P"
http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2042608
hát lehet min. 1 MEUR-ba került a csere... csalódnék Szimában, ha ezt csont nélkül ugraná....
nem értem, ennyire hogy lehet amatőr egy "kispad"? 4-1-es összesítésnél, 90. percben cserél....
még ha lehoz 2 játékost, akkor is megmarad az előny.... Ez számomra felfoghatatlan, érthetetlen... mérges, dühös vagyok... nem érdekel az nb1, de jó lenne magyar csapatot látni nemzetközi porondon. Itt a lehetőség, simán megcsinálták, erre elqrják az utolsó percben, egy ilyen töketlen, tipikusan magyar beidegződés alkalmazásával, hogy időhúzás céllal cserélnek... IDIÓTÁK, kirúgni mind!!!
Hát sajnos az uefa kupában jutott már tovább (svájci) csapat kettős vereséggel.
Semmi értelme sem volt cserélni a 90. percben.
Ne legyen igazam, de ezt így valószínűleg sima 3-0 val megpakják a bolgárok. :(
Amatőr Debreceni vezetők!
ez bukta lesz. :(
Az uefa ellenőr meg nem szól, hogy ez így nem lesz jó, mert nem az ő dolga....
Európa-liga: a BL-nevezési listán ott volt, az El-listán viszont már nem volt ott Máté Péter
Csokigyáros ha ez igaz, akkor Herceghet is ki kell rúgni.
Egy edzőnek tudnia kell, hogy kit küld a pályára.
sosem értettem a 90. percben történő cserét... itt meg totálisan felesleges volt, még időhúzás szempontjából is....
"A hiba nem feltétlenül jár azonnali kizárással, vagy három nullás bolgár győzelemmel, lehet figyelmeztetés, pénzbírság, vagy fegyelmi is" -- mondta Greg Biscos, az UEFA munkatársa az nb1.hu-nak."
Ettől függetlenül itt ezt fogják alkalmazni... re: bolgár (sport) maffia