Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#293920 Spade Előzmény: #293695

"a sokkal jobban megerősödik a jen, a japánok még egy árva tamagocsit sem tudnak exportálni. Most egy intervencióra spekizek"

.

A japoknál a legtöbb nagy cég külföldön termeltet tehát nem érinti vészesen a yen erősödés. A yen erősödés fő oka h carry deviza volt és most a reálhozama a yennek jobb mint akár a dodonak akár az eurnak ezért viszik haza.....

Re: jen

#293916 Pityke35 Előzmény: #293858

Szijjasztok!

Én aranyat vettem lefelé 6$-onként, usdjpy longom elég szarul néz ki, és belevettem snp-be is (mikro pakk stoppal)

Eurusd-ben rövidre mi az okosság szerinted? Short? Nincs semmim, és valahogy nem is merek nyitni.

#293792 Sumér harcos Előzmény: #293787

ahan,köszönöm:)attól tartok 1 ilyen eset látványa jól összekeverné,amúgy is minimális,népi megfigyeléseken alapuló tudásomat:)

#293787 Sanguis Előzmény: #293782

A korreláció az rv. piacokkal nem szentírás. A Nikkei emelkedhet attól, ha USA és Európa szakad.

no de ha elkezd gyengüln…

#293782 Sumér harcos

no de ha elkezd gyengülni a jen,gondolom gyengülés gyanánt minden párral szemben....az részvénypiaci emelkedést okozhat(ez csak devizához laikus ésszel).......pedig többek armageddont várnak:)

kacifántos mókázók ezek a Japánok:)mindenki őket figyeli:)

#293753 Sanguis Előzmény: #293747

TA alapon 79,7-ig szabad az út. De akkor szívrohamot kap a BoJ vezér, és japán PÜ miniszter is.

#293747 Tőzsdeebihal Előzmény: #293714

Megvan, sőt az alján még nyitottam egyet (84,20), Mondom, nem nagy tőkével csinálom, ha zuhan bővítek még.

#293698 concorder Előzmény: #293695

de ahogy mondták intervencio csak akkor lesz ha 85 alatt lesz tartósan

de meglátjuk...

én is arra számítok h lesz 1-2 héten belül...

#293695 Tőzsdeebihal Előzmény: #293690

Sztem devizát nem lehet tisztán TA alapon nézni. Ha sokkal jobban megerősödik a jen, a japánok még egy árva tamagocsit sem tudnak exportálni. Most egy intervencióra spekizek nem túl nagy tőkével. A franknál is láttam már irtózatos meghúzásokat.

most nagyon veszélyes mé…

#293689 Zabás

most nagyon veszélyes még trendirányban is kereskedni, szerintem, BoJ nem fogja hagyni, és a legváratlanabb pillanatban fog meglepetést okozni, ha fog okozni :) Ha elehet minnél hamarabb be kell tenni a stopot nullába, de stop legyen már pozi berakásnál is!!! Deviza is tud GAPolni! :(