Ki is ütöttek, de újra nyitottam, remélem ez már marad egy darabig.
Ki is ütöttek, de újra nyitottam, remélem ez már marad egy darabig.
"a sokkal jobban megerősödik a jen, a japánok még egy árva tamagocsit sem tudnak exportálni. Most egy intervencióra spekizek"
.
A japoknál a legtöbb nagy cég külföldön termeltet tehát nem érinti vészesen a yen erősödés. A yen erősödés fő oka h carry deviza volt és most a reálhozama a yennek jobb mint akár a dodonak akár az eurnak ezért viszik haza.....
Szijjasztok!
Én aranyat vettem lefelé 6$-onként, usdjpy longom elég szarul néz ki, és belevettem snp-be is (mikro pakk stoppal)
Eurusd-ben rövidre mi az okosság szerinted? Short? Nincs semmim, és valahogy nem is merek nyitni.
ahan,köszönöm:)attól tartok 1 ilyen eset látványa jól összekeverné,amúgy is minimális,népi megfigyeléseken alapuló tudásomat:)
A korreláció az rv. piacokkal nem szentírás. A Nikkei emelkedhet attól, ha USA és Európa szakad.
no de ha elkezd gyengülni a jen,gondolom gyengülés gyanánt minden párral szemben....az részvénypiaci emelkedést okozhat(ez csak devizához laikus ésszel).......pedig többek armageddont várnak:)
kacifántos mókázók ezek a Japánok:)mindenki őket figyeli:)
TA alapon 79,7-ig szabad az út. De akkor szívrohamot kap a BoJ vezér, és japán PÜ miniszter is.
Megvan, sőt az alján még nyitottam egyet (84,20), Mondom, nem nagy tőkével csinálom, ha zuhan bővítek még.
de ahogy mondták intervencio csak akkor lesz ha 85 alatt lesz tartósan
de meglátjuk...
én is arra számítok h lesz 1-2 héten belül...
Én sem shortolom, shortolnám.. A cérna egyre vékonyodik.:)
Sztem devizát nem lehet tisztán TA alapon nézni. Ha sokkal jobban megerősödik a jen, a japánok még egy árva tamagocsit sem tudnak exportálni. Most egy intervencióra spekizek nem túl nagy tőkével. A franknál is láttam már irtózatos meghúzásokat.
most nagyon veszélyes még trendirányban is kereskedni, szerintem, BoJ nem fogja hagyni, és a legváratlanabb pillanatban fog meglepetést okozni, ha fog okozni :) Ha elehet minnél hamarabb be kell tenni a stopot nullába, de stop legyen már pozi berakásnál is!!! Deviza is tud GAPolni! :(
A longjaimnak különösen jót tesz :)