Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#293870 Waszeitung Előzmény: #293859

Az első szériás kereklámpásokról én i csak rosszat hallotam,olvastam,népítéleten nagyon lepontozták őket.

Herci az Accord,Legend vonalat is figyeld :D

#293864 Kissherceg Előzmény: #293859

3literest hova tapossam, megy az:) Én csak rosszat hallottam és olvastam róla, biztosan felejtős. No meg iszonyat ronda is, legelkúrtabb merci sztm...

#293859 hosszhuszár Előzmény: #293856

A w210-re gondolsz, hogy szarok? (kereklámpás)

Mert tudok egy-két emberkét, akinek van, és semmi bajuk vele.

Amennyi baja van egy kereklámpásnak, ugyan annyi van egy akármilyen bmw-nek is, szerintem, sőt.....

Ahogy taposod a pedált, a bömössel, gyakori vendég leszel a servicében...:)))

#293856 Kissherceg Előzmény: #293850

C merci drága és lehet elég kicsi is (155centis haverom azt mondta újra, hogy kicsi akkor nekem...), akkori E mercik pedig szarok. S nem rossz, de sztm tudod :))))

Egyébként a fő harc japán vs német között megy, de időm mint a tenger, addigra megszülöm. Most nézem, hogy mazda6osok ára esett egy keveset.

#293774 Zabás Előzmény: #293772

"Még van egy évem, addigra okos leszek...."????

Akkor töltöd be azt a kort mikor jogosítványt lehet szerezni??? :))) Mennyi is az most 17 év??? :PPP

#293772 Kissherceg Előzmény: #293020

audit biztosan nem veszek, az gazdag emberek kocsija. Nagyon 5ösnek áll a zászló. Folyamatosan megállítok bmw tulajokat és beszélgetek velük dízel, benzines vegyesen és nagyon dícsérik a kocsit megbízhatósága és vezetési élménye miatt. Hibákat is említenek, de nem jelentősek a költségek. 530d-re nagyon sokan esküdnek, hogy azt kellett volna venni, sajnos még 530d-s tulajjal ebből a típusból nem találkoztam, de interjúkat folytatom :) Még van egy évem, addigra okos leszek.

Mondeoról leakarnak beszélni, hogy inkább az újat vegyem, de valóban benzin temetőnek tűnik :)

3asra pedig azt mondták lábtér kicsi lesz nekem, meg eleve kényelmetlen volna. Illetve 3as coupe jó alternatíva.

Sziasztok. MA az összes…

#293710 hosszhuszár

Sziasztok.

MA az összes traffipax kint van !!!!!!!!!

CSak lassan!

Az élvezet megfizethetet…

#293226 Ricsi

Az élvezet megfizethetetlen, minden másra ott a bux short nyerő :D

#293203 KawaBazsy Előzmény: #293023

Na, ezért jó az enyém. Ugyanolyan a használati értéke, mint egy kupénak (sőt jobb, mert lehúzott ablakoknál is király a szélfogó), csak igény esetén a tetőt is ki lehet nyitni. Monnyuk nekem elég 2 ülés is, úgyhogy most roadsterre vágyom.. :-)

#293023 hosszhuszár Előzmény: #292869

Semmi.

Csak el akarja adni.

Lehet egy autót árulni, és el lehet adni....

Ő az utóbbit választotta.

Egy ilyen autót megvenni könnyű, eladni nehéz.

Csak egy szűk réteg vásárlja...

Ha belegondolsz, semmire nem jó....

2 személyes, csomagtér nulla, stb......

2. autónak tökéletes, de ki tart mostanában 2. autót?

akik meg tartanak, az újabb típust veszik, szerintem......

Egyébként szép. és jó az autó.

Boltra most senki nem veszi meg, mert ezek az autók, senkinek nem kellenek....úgyszolván eladhatatlanok....

#293020 hosszhuszár Előzmény: #292933

Sziasztok.

BMW, Mercedes kipipálva, audit nem ajánlanám.......de tudod melyik a legjobb....

Ha azt veszel, olcsó cserelőt tudok..

2 gömfej csere 3000e ft.....

#292933 Kissherceg Előzmény: #292869

nem tudom, Én lájkolnám a seggem alatt :)))) sose adnám el, egyik kedvenc cabriom:)

Dízelek közül audi, bmw, merci, de főleg 530d-t dícsérte. Magyar tervezte, így rossz nem lehet:)

#292928 KawaBazsy Előzmény: #292915

Engem csak úgy érdekel, h megy, s hallom a hangját.. Amúgy az enyémet is szerelem épp, bekövetkezett az első meghibásodása tavaly óta (mióta nálam van). Megmakkant az elektromos antenna, 6,25E ft vót. :-)