Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#293023 hosszhuszár Előzmény: #292869

Semmi.

Csak el akarja adni.

Lehet egy autót árulni, és el lehet adni....

Ő az utóbbit választotta.

Egy ilyen autót megvenni könnyű, eladni nehéz.

Csak egy szűk réteg vásárlja...

Ha belegondolsz, semmire nem jó....

2 személyes, csomagtér nulla, stb......

2. autónak tökéletes, de ki tart mostanában 2. autót?

akik meg tartanak, az újabb típust veszik, szerintem......

Egyébként szép. és jó az autó.

Boltra most senki nem veszi meg, mert ezek az autók, senkinek nem kellenek....úgyszolván eladhatatlanok....

#293020 hosszhuszár Előzmény: #292933

Sziasztok.

BMW, Mercedes kipipálva, audit nem ajánlanám.......de tudod melyik a legjobb....

Ha azt veszel, olcsó cserelőt tudok..

2 gömfej csere 3000e ft.....

#292933 Kissherceg Előzmény: #292869

nem tudom, Én lájkolnám a seggem alatt :)))) sose adnám el, egyik kedvenc cabriom:)

Dízelek közül audi, bmw, merci, de főleg 530d-t dícsérte. Magyar tervezte, így rossz nem lehet:)

#292928 KawaBazsy Előzmény: #292915

Engem csak úgy érdekel, h megy, s hallom a hangját.. Amúgy az enyémet is szerelem épp, bekövetkezett az első meghibásodása tavaly óta (mióta nálam van). Megmakkant az elektromos antenna, 6,25E ft vót. :-)

#292915 hosszhuszár Előzmény: #292911

Amikor csak akarod, de még van mit csinálni rajta, úgy hogy ne várj csili vili cabriót....:))), de egyszer az lesz.....

#292884 banyaiz Előzmény: #292873

Mire gondolsz konkrétan motort nem érintő javítások alatt amik benzineseknél nem lennének?

#292873 Benjoe Előzmény: #292731

Erre azért ne vegyél mérget. A modern common rail dízelek nagyon ki vannak hegyezve, anyag kispórólva. Inkább 200-250 ezer km amit kibírnak, aztán igen költséges javítások jönnek, amik magát a motort nem is érintik.

#292869 Sumér harcos Előzmény: #292727

mi ezen az Sl500-on a kamu?

vmi rohadtul nem oké.......azt tartja a mondás,mikor olyan,mint a mesében...akkor tuti átverés van az ügyben:)

de mondjuk egy ilyen autót üzletre megvenni,(lealkudni még innen is):)).....hát ebben áldogálna a pénz egy ideig......nem tudom mennyire nehéz eladni,de vsz most nem könnyű...

#292861 kosami Előzmény: #292496

A péntek 13-án kihirdetett adótörvénycsomag hatályon kívül helyezte a vagyonadó törvény megmaradt részét. Vagyis a nagy értékű (pontosabban nagy teljesítményű) gépkocsikra, a vízi- és légi járművekre vonatkozó szabályozást. A törvényváltozás nem visszamenőleges hatályú. http://hvg.hu/kkv/20100818_vagyonado_vagyon

#292735 hosszhuszár Előzmény: #292728

Az lennék, ha a 10 mill-os merciket gyűjteném...:)))

Számolj csak.

az sl 5000 dollar volt, kb 600e ft-ból itthon volt.

Szinte OT-ra alkazmas, apróságok vannak rajta.

Az éves kötelezője 13e ft, nincs súlyadó, nincs rá vám.....

A forgalomba helyezése, kb 100e ft.

Ezért kaptam egy jó utazási komfortú autót, autamata klímával, el ablakokkal, automata váltóval, stb.

Menetteljesítménye majdnem az 500-as kategória......

Ja, és cabrióóóóóó....)))

arról nem beszélve, hogy napi használatra alkalmas, fogyasztása kb 12 liter, és ez évről évre többet ér, nem kevesebbet.......

#292732 Peta60 Előzmény: #292727

Az SL kabrióból meg egy régebbi generációs is ennyibe kerül kb,ha jó állapotú.

#292731 Kissherceg Előzmény: #292728

egyébként beszéltem egy autokereskedéssel foglalkozó haverommal és mondta, hogy ne zárkózzak el a használt dízelektől. Prémium autoknál ezeknek 5-600k-t ki kell elvileg bírni, ha mindent megkap a kocsi amit a gyár ír.