Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: Olajár

#29495 Sumér harcos Előzmény: #29487

azonnali,masszivabb késleltetés nélküli,ingyenes kőolajszármazék és benzin adatról szóló oldalt azt tudnál mondani nekem?

általában már néhány perc múlva tudni szoktam azt is,de csak valakin,vagy valamely több kézen átfutott oldalon keresztül.

mert ugye a kőolajtartalékról van ilyen,de ott a benzin,kőolajszármazék adat nem jelenik meg rögtön 16:30-kor.

#29477 Bakiba Előzmény: #29463

A feldolgozott termékek számai szerintem most fontosabbak, azt kéne jól belőni, mert ha az plusszos akkor valószínű a leves:))

#29458 Bakiba Előzmény: #29416

A tegnapi stop vadászattól eltekintve a sáv él, most az alján mocorgunk. Azt hogy merre tovább ki-ki döntse el, hiszen mindkét irányba lehet felvenni pozit szük stoppal 48 alá, fölé.

Részemről ha visszabugyog a sávközépre eladásra hajlok, a többit meglátjuk délután:)

#28801 Bakiba Előzmény: #28764

48-50 közötti pattogásra gondolnék holnap délutánig, ha törik fönt 52, lent 45.5 távolabbralátó csövem most nincs:)

#28764 Sumér harcos Előzmény: #28562

holnap pedig a szófogadó gyerek megkergülhet még,hiszen készlet mizéria napja is,mindenek tetejére:)

#28646 Sumér harcos Előzmény: #28562

megigérte,megtette:)

rv piaci támogatással,dollár gyengüléssel pattanhat ez még innen 45 környékéről vagy 43.5 környékéről:)

majd elválik.....

ugyan az éves 50%-os fibot is nem törte tegnap,hanem úgy viselkedett,mint ha nem is létezne...