Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: USDCHF

#292262 Mars2000 Előzmény: #292248

Nem azt remélem, hogy maholnap lesz annyi, lehet, hogy félreérthető voltam. Hosszabb távra gondolkodom, a fő irány sztem lefelé, és igen: akár a nyáreleji mélyig is.

Nézd havin a chartot. Szted júniusban megérintette az MA200-at, oszt ennyi, jó napot? Egy árva leszúrós gyertya jelölte ki az aljat? Vizsgáld meg a 2000-01-es, 2005-ös és a 2008 őszi-2009 márciusi közti időszakot, mennyi ideig tartott a trendforduló építgetése? Hogy meddig szüttyögött az árfolyam az aljszint közelében, nagyobb feltépések után is hogy tesztelte vissza akár hónapok múlva a mélypontokat, míg aztán több-kevesebb idő múltán tartósan elindulhatott felfelé?

1.18 után szükségszerű volt a korrekció, a földre dobott labda visszapattant. De jönni fog vissza, min. odáig. Lehet, hogy nem megy már mélyebbre, de azt a szintet még újra és újra vissza fogjuk tesztelni. Aztán majd egyszer, amikor végleg kieste magát és hónapokig eltanyázott a gödörben, majd kijöhet belőle.

Egyszóval úgy fog ez még visszazúgni innét idén, mint a kő.

#292260 Sanguis Előzmény: #292227

Még egy egészséges korrekciónak is gyenge volt. Lehet bánni fogom, hogy nem zártam 85,500 felett.

#292227 Zabás Előzmény: #292218

de ez nagyon gyenge menet volt :((

HA nem zárok egy pozit 10-15 pip pluszban az tuti, hogy előbb vagy utóbb nullás vagy mínuszos lesz, ha meg zárom tovább száguld!

Ez történt most is :(

Nem zártam 55EMA óráson és már nullában a pozi :(n

Óráson ekkora kanócot nagyon rég csinált :(

#292206 Zabás Előzmény: #292200

de sokat nem ment :( órás 55-ös hamar megállította! Persze ha megváltam volna tőle akkor havi 200-EMA-ig is elment volna 117 kb

#292190 concorder Előzmény: #292184

nah végre kitör az usd/jpy ebből a brutál beszűkűlésből??

ilyet még nem is láttam devizában