Teljesen mindegy meddig megy fel, idén még lesz 1.20 alatt.
Teljesen mindegy meddig megy fel, idén még lesz 1.20 alatt.
Ebben még egy elliot is benne lehet és akkor a 3. pont fölé mehet:
Tovább izmosodhat az elmúlt egy hétben látványos erőt mutató svájci frank - vélik a UBS bank elemzői. A piaci szakértők egyenesen arra figyelmeztetnek, hogy új történelmi csúcsára repülhet az alpesi deviza, ezért az euró eladását javasolják a frankkal szemben.
Nem azt remélem, hogy maholnap lesz annyi, lehet, hogy félreérthető voltam. Hosszabb távra gondolkodom, a fő irány sztem lefelé, és igen: akár a nyáreleji mélyig is.
Nézd havin a chartot. Szted júniusban megérintette az MA200-at, oszt ennyi, jó napot? Egy árva leszúrós gyertya jelölte ki az aljat? Vizsgáld meg a 2000-01-es, 2005-ös és a 2008 őszi-2009 márciusi közti időszakot, mennyi ideig tartott a trendforduló építgetése? Hogy meddig szüttyögött az árfolyam az aljszint közelében, nagyobb feltépések után is hogy tesztelte vissza akár hónapok múlva a mélypontokat, míg aztán több-kevesebb idő múltán tartósan elindulhatott felfelé?
1.18 után szükségszerű volt a korrekció, a földre dobott labda visszapattant. De jönni fog vissza, min. odáig. Lehet, hogy nem megy már mélyebbre, de azt a szintet még újra és újra vissza fogjuk tesztelni. Aztán majd egyszer, amikor végleg kieste magát és hónapokig eltanyázott a gödörben, majd kijöhet belőle.
Egyszóval úgy fog ez még visszazúgni innét idén, mint a kő.
Még egy egészséges korrekciónak is gyenge volt. Lehet bánni fogom, hogy nem zártam 85,500 felett.
már bocs, de te mire gondolsz?
http://a.imageshack.us/img405/9099/eurusd20100817napos.jpg
igaz hogy counter trendben vagyunk felfele, de amíg az nem törik meg addig szerintem ne állmodozz 1.18ról:D
visszatesztre gondolván nyitottam egy longot eurusdn jó rr-el
eurusd-re nagyon ráférne már egy kiadós esés. 1.18-ig nem kéne megállnia.
GBPUSD-ben pedig 4 óráson én egy kis duplacsúcsot látok....
gbpusd nem is nézem. Ha nem zárod a pozit minuszus lesz. Ha zárod, meg megy 100 pipet....
de ez nagyon gyenge menet volt :((
HA nem zárok egy pozit 10-15 pip pluszban az tuti, hogy előbb vagy utóbb nullás vagy mínuszos lesz, ha meg zárom tovább száguld!
Ez történt most is :(
Nem zártam 55EMA óráson és már nullában a pozi :(n
Óráson ekkora kanócot nagyon rég csinált :(
usdjpy 117?
gbpusd is visszajött értem... Örülük, hogy kiütte a stoppot...
de sokat nem ment :( órás 55-ös hamar megállította! Persze ha megváltam volna tőle akkor havi 200-EMA-ig is elment volna 117 kb
én már reggel belongozodtam 85,30nál
kiváncsi leszek h fals kitörés lesz-e vagy sem...