Köszönöm.
nézd meg lukit oldalát: http://bet.rozsomak.hu/export/
Sziasztok!
Tudja valaki honnan tölthetem le a 2010.08.11.ei kötéslistát? Innen szoktam letölteni: http://www.portfolio.hu/tozsde/koteslista-hist.tdp. De ez a nap hiányzik.
ma sem stimmel az itteni és stooq-os adat, ha valóban futi lenne..
esetleg after trade???
én is gondoltam rá de tegnap nem stimmelt a stooq-os futikkal..
végül még mindig nem tudom mit mutat ilyenkor..
tudja valaki??
:)
460-on zártam a shortokat, megszűntem befektető lenni :))
jobb oldalon, ahol a különböző árfolyamok vannak..szóval az "INDEX"-nél..mikor már vége a dji, snp és nasdaq kereskedésnek..utána milyen adatok jelennek meg?
mert ugye a mai napon abszolút mínuszba zárt usa..most meg hogy ránézek a dji és snp %-os értéke már pluszban van és nasdaq éppen, hogy mínuszos..
köszi a segítséget.. :o)
Én nyitottam a K&H-nál egy számlát a Petihez. Ez ingyenes. Előfizettem a Realra 2400 Ft/hó. Összekötöttem a "virágbolti" Amibrokerrel. Ezt a számlát, csak arra használom, hogy az adatokat tudjam importálni.
Az Ersténél is előfizettem a Realra és itt is kereskedek. Ezen a számlán a forgalomtól függően akár ingyen is kapom a Realt.
AMi -peti ingyenes /ami az virágbolti verzió/
Ezt a blogot nem olvastam.
USA már rángatózik, pedig még ...
És az nektek mennyibe kerül?
szerk: micsoda optimizmus van az Usa-ban..Dow emelkedik. remélem nem fogok nagyot szívni holnap:-)
ja, még valamit.
van a tozsde.blog.hu--vagy ilyesmi. írja a srác, hogy egy török gyerek feltörte az oldalt, és lelopta az összes adatot amit eddig írt róla. úgyhogy nem írja újra, hagyta a fenébe. kár érte.
akkor azt hiszem a Markersre kell előfizetned! Amit mi használunk azt a Petivel /Equitas/ lehet összekötni az Amibroker elemző programot.
Sajnos más lehetőséget nem ismerek, amit ócsón meglehet úszni! :)
Portfolio, amit az Erste működtet, kedvezményesebben, mint az Erste:-)
Hali Zabás, olvasgatom az anyagot, amit adtál, nagyon hasznos. mellé meg nézegetem a chartokat, amiket rajzolgattok Hathorral. Milyen programmal csináljátok ezt? Markerssel?
Szeretnék komolyabban is kereskedni, és milyen programokat használsz, azt szeretném kérdezni.
A Buxot, meg OTP-t és blue chipek érdekelnek.
Szeptembertől meg Deutsche Börse, mert kapok SAP-os részvényeket:-)
Akkor az Én szemembe Te is egy speka vagy, nálam parasztosan két fokozat van, van aki évekre fektet be, az a befektető, meg van a rövidtávú itt zárjuk, ott nyitjuk, na az a speka oszt kifújt :)))
Szerintem ez nem állja meg a helyét, de a befektető = beragadt swinges és dt-s, már igen.
Én szándékosan swingelek, nagyon nagy napi mozgás kell ahhoz, hogy aznap zárjak.