Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Kezdők topikja!

Re: real time adatok ezen az oldalon

#290899 pruntyoke Előzmény: #290890

ma sem stimmel az itteni és stooq-os adat, ha valóban futi lenne..

esetleg after trade???

Re: real time adatok ezen az oldalon

#290897 pruntyoke Előzmény: #290890

én is gondoltam rá de tegnap nem stimmelt a stooq-os futikkal..

végül még mindig nem tudom mit mutat ilyenkor..

tudja valaki??

:)

real time adatok ezen az oldalon

#290196 pruntyoke

jobb oldalon, ahol a különböző árfolyamok vannak..szóval az "INDEX"-nél..mikor már vége a dji, snp és nasdaq kereskedésnek..utána milyen adatok jelennek meg?

mert ugye a mai napon abszolút mínuszba zárt usa..most meg hogy ránézek a dji és snp %-os értéke már pluszban van és nasdaq éppen, hogy mínuszos..

köszi a segítséget.. :o)

Re: nincs cím

#290182 Chaby Előzmény: #290120

Én nyitottam a K&H-nál egy számlát a Petihez. Ez ingyenes. Előfizettem a Realra 2400 Ft/hó. Összekötöttem a "virágbolti" Amibrokerrel. Ezt a számlát, csak arra használom, hogy az adatokat tudjam importálni.

Az Ersténél is előfizettem a Realra és itt is kereskedek. Ezen a számlán a forgalomtól függően akár ingyen is kapom a Realt.

#290123 Zabás Előzmény: #290120

AMi -peti ingyenes /ami az virágbolti verzió/

Ezt a blogot nem olvastam.

USA már rángatózik, pedig még ...

#290120 Csilla76 Előzmény: #290119

És az nektek mennyibe kerül?

szerk: micsoda optimizmus van az Usa-ban..Dow emelkedik. remélem nem fogok nagyot szívni holnap:-)

ja, még valamit.

van a tozsde.blog.hu--vagy ilyesmi. írja a srác, hogy egy török gyerek feltörte az oldalt, és lelopta az összes adatot amit eddig írt róla. úgyhogy nem írja újra, hagyta a fenébe. kár érte.

#290119 Zabás Előzmény: #290118

akkor azt hiszem a Markersre kell előfizetned! Amit mi használunk azt a Petivel /Equitas/ lehet összekötni az Amibroker elemző programot.

Sajnos más lehetőséget nem ismerek, amit ócsón meglehet úszni! :)

Hali Zabás, olvasgatom a…

#290115 Csilla76

Hali Zabás, olvasgatom az anyagot, amit adtál, nagyon hasznos. mellé meg nézegetem a chartokat, amiket rajzolgattok Hathorral. Milyen programmal csináljátok ezt? Markerssel?

Szeretnék komolyabban is kereskedni, és milyen programokat használsz, azt szeretném kérdezni.

A Buxot, meg OTP-t és blue chipek érdekelnek.

Szeptembertől meg Deutsche Börse, mert kapok SAP-os részvényeket:-)

#289687 Koffein Előzmény: #289676

Akkor az Én szemembe Te is egy speka vagy, nálam parasztosan két fokozat van, van aki évekre fektet be, az a befektető, meg van a rövidtávú itt zárjuk, ott nyitjuk, na az a speka oszt kifújt :)))

#289685 Ricsi Előzmény: #289677

Szerintem ez nem állja meg a helyét, de a befektető = beragadt swinges és dt-s, már igen.

Én szándékosan swingelek, nagyon nagy napi mozgás kell ahhoz, hogy aznap zárjak.

#289679 Imola Előzmény: #289664

valahol olvastam a női befektetők ügyesebbek......persze ez is nézőpont kérdése!!!