Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#291570 fordgtshelby5000 Előzmény: #291544

14 l átlag max......ha nyomom indulásnál egyből 0-ról mondjuk 280-ig.....akkor gyorsulásnál persze kiír néha 20l-t is......de ha beáll a fordulat ....max 14l........az érzés meg magáért beszél........a következő amit kinéztem és nagy szerelem.....kinti német tuninggal szerelve egy x6-os.....a vége 320km......no azért lecserélném.....

#291546 hosszhuszár Előzmény: #291377

Szia.

Veterán mercinek, jól áll még a távolság....

CSinosítgatom.......

lejjebb vannak képek róla.

#291544 hosszhuszár Előzmény: #291512

Szia.

Gratulálok az autódhoz, jó kis járgány lehet!

De ezt a 12 literes fogysztást, egy kicsit keveslem.

#291512 fordgtshelby5000 Előzmény: #290953

beszélni nem beszél-mert szégyenlős.....akis buta vámosok már sokszor megállítottak-de nem jött be a dolog nekik......nagyon ügyi kis gép.......camarro-corvette és ő volt a 3 verzió.....de mindenben ő viszi a pálmát++++++rendőrbácsiknak is tetszik-párszor megállítottak már........

#291377 KawaBazsy Előzmény: #290770

Igaz, s ez a meghajtási módból adódik. Ugye a kompresszort a motor hajtja, a turbót meg a kipufogógáz. Én Herceg felvetésén csak azért mosolyogtam, mert meghibásodni ez is, az is ugyanúgy meg tud.. :-) Én egyébként biturbó párti vagyok, tehát alulra kicsi, felülre nagy turbó, s akkor mindenhol tol a gép! (pl BMW 335i)

Amúgy mi van a veterán Mercivel? Talira jöhetnél azzal..

Herceg! Javasolnám, w12…

#291301 hosszhuszár

Herceg!

Javasolnám, w126 sd, vagy sdl.....

Vagy egy jó dieselesített, volt benzinest.

Nagy, kényelmes, az egyik legjobb mercedes, és ha diesel is, még a fogyasztása sem veszélyes.......

nem egy versenyautó, de nem is kell,szerintem.

Ha 300td-t tudnál venni, az szedi a lábát is.

Tudodk embert, aki esetleg segít az átépítésben.

Szerelő is van, aki olcsópénzést dolgozik.

Példa, 2 belső kormány gömfej csere, a gömbfejet én vittem, (10e ft volt a kettő), 3000ft munkadíj......:)))

Szerintem ez a jó választás, de Te tudod....

#290785 Kardj Előzmény: #290771

Mintha nekem a kettős feltöltésről a kompaund motor feltöltési rendszerek jutnának eszembe no az is igaz h szakmai ártalomként nem a skoda kicsiny 1,2-s motorja hanem a t64-s cseppet nagyobb motorkája :D:D 1964-s tervezés :D

#290770 hosszhuszár Előzmény: #290186

Sziasztok.

A kompresszor alapról nyom, a turbó, csak kb 2000 ford felett...

Az igazi, ha mind a kettő benne van az autóban, mert akkor nincs turbó lyuk...:))))