Certiben nem automata stopot szoktam rakni én sem,mert sokszor nyitáskor extrém szinteken is van kötés. Tehát te most mikor dobnád a longod?
Certiben nem automata stopot szoktam rakni én sem,mert sokszor nyitáskor extrém szinteken is van kötés. Tehát te most mikor dobnád a longod?
lehet csak nem egyszerű.. Mintha otp-ben nem lenne kötés mondjuk 4900 és 4200 között. Akkor sok értelme nincs....
Én mindig meghatározok egy szintet pozinyitáskor,h mi az az árfolyan mikor már végleg eldobom. Nem certi árban,hanem az alaptermék pl az olaj árában szoktam meghatározni.
3 mondatban.
- ugyanúgy tőkeáttételes mint a hati és van lejárata
- a napi mozgást nem kell mogottes tőkével finanszírozni
- van kiütési szint...
Én arra jutottam a hozzászólásból, hogy certire nem lehet (nem szokás, mittomén) stop-ot tenni.
olajat tudod követni realban sok helyen. Dax future-t is.
Én sem tudom, mi az a certi. Ha majd olyannal akarok kereskedni, kiokosítasz :)
sávosan veszek és adok. Itt volt egy támasz zóna nálam.
Dax-ot is bevittem nyaralás alatt certiben 1950;1750-re. Mindkettő teljesült. Mérete olyan volt, hogy money managmentbe belefért. Az hogy tegnap rész zárás volt, ma meg teljes az utólag úgy tűnik, hogy korai volt. Viszont az elért 25-35 % haszon az nálam az a szint, hogy ha nem tudom bámulni egésznap akkor zárom....
egyébként még reálom sincs....
ezt mar korabban is akartam kerdezni: mi ertelme van szembol pozit nyitni? ha nem jon le a szintedig, bebimeretu pozibol fogod nezni ahogy az iranyodba megy, ha meg lejon, akkor ugyanazt a pozit visszafele is meg tudod nyitogatni, nem?
Sajnos certi-nel ez a rossz, hogy nem tudod lereagalni a kereskedesi idon kivuli dolgokat :(
En ma reggel zartam, megnezem hogy alakul napkozben a helyzet, lehet hogy 79 korul visszaveszem...