Fedezd a már meglévő nyerőt, nem lehet tudni merre fog elindulni. Max kistoppolódsz nyerőben, na bumm.
Fedezd a már meglévő nyerőt, nem lehet tudni merre fog elindulni. Max kistoppolódsz nyerőben, na bumm.
én ilyenkor azt szoktam csinálni h a jelenlegi ártól 20pipre rakom a stoppot adat előtt 3 perccel, vagy megvárom aza adatok és a reakciót és miután ellenem megy akkor kivágom gyorsan
most is ezt fogom tenni, ha jok az adatok a stop nagy valószínűséggel kiüt
ha rosszak akkor mehet a shortom tovább
de nem biztos h jó stratégia:)
hallgasd meg más véleményt is:)
És ilyenkor mi a jó stratégia?Most shortom van (eddig nyerőben).
-Adjam el most amíg biztos és várjak az adatig? és ha jó lett volna?
-várjam meg az adatot és utána cselekedjek? és ha nem lesz rá idő?
Vannak gondok! :-)
Igen. Ha itt nem lépnek, akkor 84,83 alatt elindul a szakadékba.
Vagy itt fordítják meg, vagy jó eséllyel jöhet a szabadesés.
Minden esetre hiába futottak neki lendülettel a 84,83-as ellenállás törésének az USDJPY-nél, gyorsan visszarántották.
pontosan azt várom...
ha rosszak lesznek az adatok és elkezd szakadni akkor elsőkörben az előző aljig azaz 1,57 körülre lejöhet, ha tovább esik akkor 1,55 már támasz
Akkor maradjunk annyiban, hogy csak a saját gondolataimat írtam le.:D
Ja, hogy szerinted funda oldalról közelítette meg a kérdést.
Szerintem csak nézte, hogy már megint extrém az RSI. :D
Japánoknál nem tudom, de nálunk hamarabb szakad a cérna el...
Szerintetek várható beszakadás a 10:30-as adatokra? Egyelőre jól néz ki, 1H, 4H 55-ös mozgó alatt. Ha elindul még jobban lefele, első körben meddig várható?
Az igaz, hogy a japánoknál kezd elszakadni a cérna, és Kormány már "üzent" a BoJ-nak, hogy együtt kell működniük a defláció és az exportcégek védelmében. Tehát várható az intervenció. De kérdés, hogy mikor szakad a cérna.:)
Na figyi! Már tegnap is gondolkoztam rajta beírjak-e neked. Mert mindenkinek szíve joga azt írni ide, amit szeretne, hiszen ez egy nyílt fórum.
De mi itt megpróbálunk "értelmes" tippeket, ötleteket adni egymásnak. A többség nem demó számlán bohóckodik, és nem 2 pipre hajt, mint te. Ha ránézésre sem tudod eldönteni egy grafikonról az irányt, akkor miért foglalkozol ezzel a témával?
Ez szerinted emelkedik?
Jó reggelt! Usdchf pozim jó hamar bezártam.Gondoltam nem hagyom a fed martalékául. Hát erre a negyedik célárat is elérte tegnap.(hogy az a....)
Ma meg már ledolgozta a nagy esést.
Tegnap beálltam gbpusd longra 70-re fed elött. Automosás közben örültem. Most láttom, hogy a követö stopnál jol mellenyúltam! 7 pip után zárta. :-P