Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: GBPUSD

#290342 archenius Előzmény: #290330

Fedezd a már meglévő nyerőt, nem lehet tudni merre fog elindulni. Max kistoppolódsz nyerőben, na bumm.

#290332 concorder Előzmény: #290330

én ilyenkor azt szoktam csinálni h a jelenlegi ártól 20pipre rakom a stoppot adat előtt 3 perccel, vagy megvárom aza adatok és a reakciót és miután ellenem megy akkor kivágom gyorsan

most is ezt fogom tenni, ha jok az adatok a stop nagy valószínűséggel kiüt

ha rosszak akkor mehet a shortom tovább

de nem biztos h jó stratégia:)

hallgasd meg más véleményt is:)

#290330 Mikey Előzmény: #290317

És ilyenkor mi a jó stratégia?Most shortom van (eddig nyerőben).

-Adjam el most amíg biztos és várjak az adatig? és ha jó lett volna?

-várjam meg az adatot és utána cselekedjek? és ha nem lesz rá idő?

Vannak gondok! :-)

Re: nincs cím

#290322 Sanguis Előzmény: #290316

Minden esetre hiába futottak neki lendülettel a 84,83-as ellenállás törésének az USDJPY-nél, gyorsan visszarántották.

#290317 concorder Előzmény: #290298

pontosan azt várom...

ha rosszak lesznek az adatok és elkezd szakadni akkor elsőkörben az előző aljig azaz 1,57 körülre lejöhet, ha tovább esik akkor 1,55 már támasz

#290302 archenius Előzmény: #290292

Ja, hogy szerinted funda oldalról közelítette meg a kérdést.

Szerintem csak nézte, hogy már megint extrém az RSI. :D

GBPUSD

#290298 Tőzsdeebihal

Szerintetek várható beszakadás a 10:30-as adatokra? Egyelőre jól néz ki, 1H, 4H 55-ös mozgó alatt. Ha elindul még jobban lefele, első körben meddig várható?

#290292 Sanguis Előzmény: #290244

Az igaz, hogy a japánoknál kezd elszakadni a cérna, és Kormány már "üzent" a BoJ-nak, hogy együtt kell működniük a defláció és az exportcégek védelmében. Tehát várható az intervenció. De kérdés, hogy mikor szakad a cérna.:)

#290265 archenius Előzmény: #290244

Na figyi! Már tegnap is gondolkoztam rajta beírjak-e neked. Mert mindenkinek szíve joga azt írni ide, amit szeretne, hiszen ez egy nyílt fórum.

De mi itt megpróbálunk "értelmes" tippeket, ötleteket adni egymásnak. A többség nem demó számlán bohóckodik, és nem 2 pipre hajt, mint te. Ha ránézésre sem tudod eldönteni egy grafikonról az irányt, akkor miért foglalkozol ezzel a témával?

Ez szerinted emelkedik?

http://img51.imageshack.us/img51/1518/278b.png

Jó reggelt! Usdchf pozim…

#290228 Roller

Jó reggelt! Usdchf pozim jó hamar bezártam.Gondoltam nem hagyom a fed martalékául. Hát erre a negyedik célárat is elérte tegnap.(hogy az a....)

Ma meg már ledolgozta a nagy esést.

#290208 Amatoregy Előzmény: #290166

Tegnap beálltam gbpusd longra 70-re fed elött. Automosás közben örültem. Most láttom, hogy a követö stopnál jol mellenyúltam! 7 pip után zárta. :-P

#290166 Mars2000 Előzmény: #290144

Na hamarosan kiderül, hogy ék lesz vagy nem ék lesz a vége ennek a hirtelen kezdeti örömködésnek. Majd csak eldöntik, merre tovább.