Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Fx tippek, gondolatok

Re: Napi tipp

#288352 Vilaghalo Előzmény: #288351

Sziasztok!

Nagyon régóta olvaslak Benneteket és most lenne egy kérdésem. Tudom, hogy off, de talán kapok itt választ rá, mivel eddig csak demon kereskedtem devizával és lassan elérkezett az idő az élesben való elkezdésre is.

Hol érdemes számlát nyitni, ahol korrekt az elszámolás, elfogadhatok a díjak?

Előre is kösz.

Re: EURUSD

#288288 archenius Előzmény: #288287

Azt egy kicsit újragondoltam, és vissza fogom tenni a chartra, mert ma tényleg jó lett volna. De nem a 6EMA zárást fogom jelnek tekinteni. Majd ezt is megbeszéljük, ha lesz időd.

#288287 kratya Előzmény: #288170

most néztem vissza M5-ön simán kereskedhető volt az MACD stratival!!, napos range van alja vétel, teteje elad!

#288053 Sanguis Előzmény: #288038

Valójában semmi oka nem volt.:) Semmi nem változott a legutóbbi döntés óta, még a szavazatokban sem tudtommal.

#288038 archenius Előzmény: #287871

Ki nem állhatom ezt a "fordítsuk meg egy menetben, be ne tudjon szállni a paraszt" játékot. Remélem meg sem áll 1,309-ig. :(

#288011 Sanguis Előzmény: #287921

Trade Minister Naoshima said he was "really concerned about the yen's recent rise", and noted that Japanese firms are "facing huge currency risks". Naoshima suggested that "we may need to take some sort of action in the future", but did not elaborate. USDJPY temporarily jumped about 10 pips on the comments.