865ön vételeztem, jobban szólva kaptam az öntésből.
Elméletileg jó lesz.
Lehet, hogy már nem az idén nem, de jövőre, ha tényleg lesz egy kis konjunktúra,
akkor mehet szépen.
Eddig nagyon jól tartotta magát, ha nem lesz nagy pánik ősszel, akkor jók lehetnek a mostani vételek. Meglátjuk.
Van egy kis bizonytalanság a piacokon most.
Én is kaptam 870 alatt egy kicsit a délelőtti szunyám közben, bár hosszú távú terveim nincsennek vele...
kicsit javítottam a bekeremen, demár visszaettem az egészet.
Ez úgy néz ki szépen összegyűjtik itt 850 felett.
Lehet lesz belőle valami... ősszel.
Úgyhogy lett is egy pár ebből is.
Meglátjuk.
Közben mindet eladtam 880on 3db kivételével. (részteljesülés)
vételi átlag 890 eladási 884 Lehetett volna jobb és rosszabb is.
Rába fronton annyi történt, h a 861es vételeket 880on el akartam adni, de nem állítottam át a fifo-ról, úgyhogy a drágából adott el. Namindegy.
lehet fej-váll...én is néztem
és duplaalj 860-nál
szerintem egyszerűen sáv van 850-900 között
karbantartók nyaralnak, lehet 10 forintozni
most valóban mini eső trend van 900-tól
amióta ezt a nyűgölődést látva kiszórtam átlag 900on ez azóta esik... :S naposon mintha egy mini fej váll rajzolódna...
ha 900-on eladja, akkor pluszban lesz...)
ez az alja lehetne....persze nem dobtam mindet 900-nál...(
Vmi őrült beállt 20 darabot venni, meg is kapta. A min brokidíjjal a sajátára kb +2% al feljebb lesz, nem igazán értem.
Hol vannak már a Rába pakkjaim... A maradék 900-on ment el ma... Kb nullás sztori lett így az egészből, mert 920-ról is voltak...
Régiek még megvannak, ma csak egy kis bővítésre futotta 881-en...
Ja én is fogtam ma lentebbi vétellel 23pontot, bár az nem sok volt db-ra.
Én kiszálltam a tegnapiakkal 884-en, aztán 873-75-ön visszavettem fél pakkot, még egyszer nekifuthatunk...
Tegnap csíptem 865ön zárás előtt. El akartam sózni azt 885ön amikor úgy nézett ki h arrafele megáll, de már nem kellett senkinek.
Rába-jelentés
2010-07-29 06:45:31
Csökkentette veszteségét az idei első félévben a Rába Járműipari Holding Nyrt. A győri székhelyű cég 2010 első hat hónapjában 967 millió forint veszteséget számolt el a tavalyi első féléves 2,363 milliárd forintos veszteséggel szemben - derül ki a társaság frissen publikált nem auditált, konszolidált jelentéséből.