Bővebben? :)
eladsz és annyi, ha napon túl akkor felhívod a brókert
Újabb 1000 Ft-os kérdés.
Webbrokiban/PETI-ben hol/hogy tudok shortot nyitni otira?
Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de egyelőre ismerkedem a felülettel, elég szokatlan. PETI-t holnap nézem át alaposan, mai nap a webbrokié.
Webbróker Beállítások/Módosítás: Equitas Terminál / Realtime 5 ársáv
Most jön az 1000 Ft-os kérdés.
Webrokerbe beléptem, digipass aktiválva, hol tudom bekapcsolni a realt?!
Webbrokiban esetleg nincs is lehetőség a valós idejű adatok megtekintésére csak PETI-ben? Ez szopacs lenne...
KBC emiatt mindenképp jó, hogy ott lehet tartalékban, ha nem jön be a libás rendszer valami miatt. Ja, olvastam, hogy tegnap több, mint 1 órán át nem küldték a belépőkódot SMS-ben. Szerencséjük, hogy csak a végén fedeztem fel, különben a végén talán küldtek volna még egy belső levelezést rólam, miután reklamálok. :)))
:))
Én még mindig erstés vagyok, a legutóbbi cirkusz óta összeszedték magukat és azóta nem borzolták az idegeimet... Pedig már egy éve megvan a kbc-s számlám, bár pénz még sosem volt rajta, de költsége sincs így amíg fel nem mondják menekülőútnak megtartom, az erstét ismerve ki fogják húzni a gyufát előbb-utóbb :)
Ok, köszi!
Ez esetben megmarad, max. majd kis téttel gyakorlom a hatit.
Nemsokára aktiválom a digipasst is, bent egy nagy plazmán láttam a PETI felületét, érdekes. Tényleg Commodore 64 feeling. :))
Apropó, lejárt a 30 nap, nem válaszolt a libás bank. Hétvégén összeszedem a gondolataimat és adok melót a PSZÁF-nek.
Nincs plusz költsége, emiatt nem érdemes bemászni és lemondani... Egy lehetőség így megmaradhat, hátha rákapsz az ízére :))
Nincs plusz költsége szerintem. Én legalábbis nem tudok róla.
Meg kell szeretni, az egyetlen instrumentum, amit napon túl is tudsz majd shortolni. :)
Voltam a KBC-ben, megvan az új számla, de kell még kb. 1 hét, mire kilövöm a régit. Azonban lenne egy kérdésem, mert úgy tűnik, a rendszer megátkozott az előzetes regisztráció során.
Meg mernék esküdni rá, hogy nem pipáltam be azt, hogy hatizni is akarok, azaz határidős ügyletekre is szerződést akarok kötni. A rendszer úgy érzékelte, hogy bepipáltam, én jeleztem a nőnek, hogy ezt én nem kértem, de végül én marha (?) aláírtam.
Hatis szerződés következtében kell valami plusz díjjal számolnom (eszemben sincs hatizni). Fel lehet a szerződésnek ezt a részét külön mondani? Ha nem fogom használni, akkor felesleges.
Ha nincs plusz díja, akkor felőlem maradhat, hátha egyszer majd meggondolom magam és elkezdek hatizni.
Köszi, így jó lett :) (Az előbbinél rákattal is és kijelöléssel is próbálkoztam)
sztem be vagy jelentkezve a PF-re és azért "nem szereti a linkjeidet a Stocky"
Cseles! :)
Ebben a formában ráklikkelve is jó.
Nem rákatt, hanem jelöld ki az egész címet és úgy másold, majd illeszd be a címsorba! Rákattintással ugyanúgy a töredék linket másolja csak.
Rákatt, jobb gomb Parancsikon másolás, címsorba Beillesztés
Akkor valamit nem jól csinálsz, nálam Firefox-szal rendben megnyitja a címsorba másolva.
A 620-as hozzászólásodnál csak a megjelent kiírtat lehet másolni és beillesztéskor ismét csak a Portfólió címlapja jelenik meg :)