Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

Re: KBC

#288369 zeeh_ Előzmény: #287932

Újabb 1000 Ft-os kérdés.

Webbrokiban/PETI-ben hol/hogy tudok shortot nyitni otira?

Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de egyelőre ismerkedem a felülettel, elég szokatlan. PETI-t holnap nézem át alaposan, mai nap a webbrokié.

#287922 zeeh_ Előzmény: #287832

Most jön az 1000 Ft-os kérdés.

Webrokerbe beléptem, digipass aktiválva, hol tudom bekapcsolni a realt?!

Webbrokiban esetleg nincs is lehetőség a valós idejű adatok megtekintésére csak PETI-ben? Ez szopacs lenne...

KBC emiatt mindenképp jó, hogy ott lehet tartalékban, ha nem jön be a libás rendszer valami miatt. Ja, olvastam, hogy tegnap több, mint 1 órán át nem küldték a belépőkódot SMS-ben. Szerencséjük, hogy csak a végén fedeztem fel, különben a végén talán küldtek volna még egy belső levelezést rólam, miután reklamálok. :)))

#287832 Scipio Előzmény: #287810

:))

Én még mindig erstés vagyok, a legutóbbi cirkusz óta összeszedték magukat és azóta nem borzolták az idegeimet... Pedig már egy éve megvan a kbc-s számlám, bár pénz még sosem volt rajta, de költsége sincs így amíg fel nem mondják menekülőútnak megtartom, az erstét ismerve ki fogják húzni a gyufát előbb-utóbb :)

#287810 zeeh_ Előzmény: #287809

Ok, köszi!

Ez esetben megmarad, max. majd kis téttel gyakorlom a hatit.

Nemsokára aktiválom a digipasst is, bent egy nagy plazmán láttam a PETI felületét, érdekes. Tényleg Commodore 64 feeling. :))

Apropó, lejárt a 30 nap, nem válaszolt a libás bank. Hétvégén összeszedem a gondolataimat és adok melót a PSZÁF-nek.

#287809 Scipio Előzmény: #287803

Nincs plusz költsége, emiatt nem érdemes bemászni és lemondani... Egy lehetőség így megmaradhat, hátha rákapsz az ízére :))

#287804 archenius Előzmény: #287803

Nincs plusz költsége szerintem. Én legalábbis nem tudok róla.

Meg kell szeretni, az egyetlen instrumentum, amit napon túl is tudsz majd shortolni. :)

KBC

#287803 zeeh_

Voltam a KBC-ben, megvan az új számla, de kell még kb. 1 hét, mire kilövöm a régit. Azonban lenne egy kérdésem, mert úgy tűnik, a rendszer megátkozott az előzetes regisztráció során.

Meg mernék esküdni rá, hogy nem pipáltam be azt, hogy hatizni is akarok, azaz határidős ügyletekre is szerződést akarok kötni. A rendszer úgy érzékelte, hogy bepipáltam, én jeleztem a nőnek, hogy ezt én nem kértem, de végül én marha (?) aláírtam.

Hatis szerződés következtében kell valami plusz díjjal számolnom (eszemben sincs hatizni). Fel lehet a szerződésnek ezt a részét külön mondani? Ha nem fogom használni, akkor felesleges.

Ha nincs plusz díja, akkor felőlem maradhat, hátha egyszer majd meggondolom magam és elkezdek hatizni.

Re: Köss minél olcsóbban! - Nagyító alatt a hazai brókerdíjak

#287403 Margaretta Előzmény: #287393

Köszi, így jó lett :) (Az előbbinél rákattal is és kijelöléssel is próbálkoztam)

#287402 Chaby Előzmény: #287395

sztem be vagy jelentkezve a PF-re és azért "nem szereti a linkjeidet a Stocky"

#287395 zeeh_ Előzmény: #287393

Cseles! :)

Ebben a formában ráklikkelve is jó.

#287390 zeeh_ Előzmény: #287388

Nem rákatt, hanem jelöld ki az egész címet és úgy másold, majd illeszd be a címsorba! Rákattintással ugyanúgy a töredék linket másolja csak.

#287388 Margaretta Előzmény: #287385

Rákatt, jobb gomb Parancsikon másolás, címsorba Beillesztés

#287385 zeeh_ Előzmény: #287384

Akkor valamit nem jól csinálsz, nálam Firefox-szal rendben megnyitja a címsorba másolva.

#287384 Margaretta Előzmény: #287379

A 620-as hozzászólásodnál csak a megjelent kiírtat lehet másolni és beillesztéskor ismét csak a Portfólió címlapja jelenik meg :)

#287379 zeeh_ Előzmény: #287374

Akkor másold ki a full címet a böngésződ címsorába. Stocky valamiért nem szereti a PF-es hosszabb linkeket, ebből lemarad ráklikkelve a =2&i=133370&p=1&is=1 rész.