Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

"Hazai" bankok

Az mennyire korrekt hozz…

#286156 zeeh_

Az mennyire korrekt hozzáállás, hogy egy bank miután közzéteszi a x. időponttól érvényes kondíciós listáját, valamikor módosít rajta és kamatot csökkent?

Lásd:

http://www.cib.hu/system/fileserver?file=/Kondilistak/01_lakossagi/03_kamatkiraly_20100712_2_telj.pdf&type=related

http://www.cib.hu/system/fileserver?file=/Kondilistak/01_lakossagi/03_kamatkiraly_20100712_3_telj.pdf&type=related

20100712_2_telj.pdf a régi és a 20100712_3_telj.pdf az új, aktuális verzió.

Ezeknek is szlogent kell…

#280951 zeeh_

Ezeknek is szlogent kellene változtatniuk:

"A pénze keményen dolgozik értünk!" :D

http://www.unicreditbank.hu/

#280938 Zabás

2 hónapos akciós forintbetét

http://www.unicreditbank.hu/

A pénzünk keményen dolgozik értünk! Most kiemelkedően magas, évi 5,75%−os akciós betéti kamatot (EBKM: 5,75%) kínálunk.

Re: Árat emel a CIB

#280932 zeeh_ Előzmény: #280923

Nagyobb a kockázat, tény.

Ha választani lehet, inkább a BÉT-en forogjon a zseton, mint egy bankban pihenjen ÉVI nettó 3-3,5%-ért.

Bezzeg, amikor bajban voltak, jöttek egyből az alapkamat feletti 13-14 %-os ajánlatok is...

#280923 RemegoKez Előzmény: #280920

igen, igen, bár a BÉT-en bukni is lehet...

Rafi 2 hónapos DirektNet Lekötött Betét (új forrásra !!): 4,5%

#280920 zeeh_ Előzmény: #280916

Komolyan mondom, ez vicc, amit ezek művelnek.

Ki a túró fogja lekötni a pénzét 1-2-3-6-12 hónapra szutyok nettó 3%-ért vagy még kevesebbért? Ennyit a BÉT-en el lehet érni jobb esetben egy nap alatt (többször is).

Én Budapest Bankos vagyo…

#244646 Zabás

Én Budapest Bankos vagyok 0 számlavezetés és 0 netbankdíjak mellet nem panaszkodok miattuk! :)

SMS-be kapom a belépési kódot így biztonságosak is! OTP-ről váltottam.

Re: nincs cím

#244577 banyaiz Előzmény: #244555

Nekem Mkb, már sok éve, netbankárjuk nagyon jó, nem is emlékszem mikor kellett utoljára személyesen bemennem bankba.

#244555 Robag Előzmény: #244547

Nálam AXA és Cib van, az OTP-t már réges rég otthagytam a drágasága miatt.

Axánál jó a látra szóló kamat, szinte minden ingyenes a kp. felvét kivételével (ami viszont nem olcsó). Az online felületüket telepíteni kell a gépre, nem böngészőben fut.

A Cibbel idáig nekem rendben volt minden. Viszont mostanában változott a hirdetmény, és néhány dolog ingyenessége megszűnt, illetve hamarosan megszűnik. Javaslom minden cibesnek, hogy nézze át a hirdetményeket!

BTW, bankkartya.hu is adhat némi támpontot a választáshoz.

#244552 snail Előzmény: #244547

bár a "faktor" miatt óvatosan mondom, de nekem is a kedvencem (volt idáig??) az Unicredit :))

#244547 matgab Előzmény: #244517

Lakossági szolgáltató bankoknál a legjobbak és legolcsóbbak:

Unicredit, Rafi, és CIB.

A többi drága vagy nem jó.

#244522 zeeh_ Előzmény: #244521

Idegen ATM 830 Ft-os kp felvételi díja tényleg messze a legdrágább, még ha viszonylag sok OTP automata van, akkor is.

Első körben a K&H-t fogom nagyon átnyalni, mert a Portfolio Proval is voltak gondok mostanában, ezért azt is hagynám a fenébe. Utána számoltam a broki költségnek is, azért havi szinten nagyon nem mindegy, hogy 0.25% a jutalék (KBC) vagy 0.3% (PF Pro). Pár ezer Ft megmaradna havonta.

200000 Ft-nál már 100 Ft spórolás eladáson-vételen. Sok kicsi sokra megy.

#244521 gentlemanus Előzmény: #244439

Szia Zeeh!

Én OTP Banknál vagyok. Nincs gondom a netbankkal, megbízhatónak és biztonságosnak tűnik. Kódot küldenek mobilodra és csak annak beütésével tudod elutalni a pénzt a számládról.

Állítom viszont, hogy az OTP a legdrágább hazai bank.

Éljen! Éljen! Éljen! 1 n…

#244517 zeeh_

Éljen! Éljen! Éljen! 1 nap után végre úgy érzékelte a CIB csoda netbankja, hogy van elég zseton a számlámon egy mobilfeltöltésre! Micsoda hatalmas fejlődés tegnaphoz képest! :) Ezért az előrelépésért máris jelölöm őket az "év bankja 2010"-re. :)

Kapják be.

A jövő hét eleje a bankok kondi listáinak nézésével fog telni. Raiffeisenről nem sok jót hallottam ismerőseim köréből, de majd meglátom, ha látom a számokat, hol, mi, mennyiért érhető el.