pedig nem nagyon akar esni ez a sz-r. én totál el vagyok fáradva agyilag, idegileg..valaki nagyon tartja 950-en hatit..
pedig nem nagyon akar esni ez a sz-r. én totál el vagyok fáradva agyilag, idegileg..valaki nagyon tartja 950-en hatit..
longolni én már ettől feljebb nem fogok...csak rally esetén esetleg..5-10 percre..stb.
shortot még tartom...megvárom usa adatokat.
sziasztok, ti mit csináltatok most, hogy felment az árfolyam? tartjátok a shortot? én azon gondolkodom, hogy fordítok..mármint longba..nem zártam le a shortjaimat tegnap, csak kettő kontit vissza kellett adnom az erstenek.
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=136605&is=1
És még erre a hírre sem tud ma esni USA ? meglátjuk...erre azért illene már zakózni egy rendeset..vagy megveszik ezt is a süket hambizabálók
szerintem jó úton haladunk arra..
két mozgón átmentünk, leszorítomat elértük..
de véleményezhet más is..
kép közelebbről:
http://www.postimage.org/image.php?v=gx8xaq0
na elrakom mára magam
Üdv
kt 300 lett a tegnapi 200at követően.
ezt gyorsan verd ki a fejedből :D
ha most viszsaesünk akkor még tartható viszont a short.
nem jó képet raktam fel előbb, az még előző kép volt.
ebben jelőlöm az esetleges fordított fej-vállat
ezen az 5percesen van egy kis fordatott fej-váll lehetőség szvsz.
ha a leszorítón kioldalaz, akkor megteheti.
jobb lesz és majd utólag fogják módosítani a rohadékok!
Akárcsak az új lakásadatnál!
engem is ez idegesít a legjobban hidd el...
nem lehet nyugodtan lenni se longban se shortban.
Én megvárom az USA munkanélküliségi adatokat...rosszra számítok
464 vol, 457 -et várnak ami kicsit kedvezőbb lenne...viszont a tegnapi gyengébb megrendelési adatok miatt én pirosra számítok.
ha kevesebb az ipari megrendelés akkor kevesebb munkásra volt szükség, ami több munkanélküliséget jelent...
ez az elméletem..kíváncsi vagyok bejön -e ?
Na nem voltam fél órát..
mit művelnek már megint? Nagyon felfele cibálják a piacot..
minden esetre a az emelkedő trendvonal nálam a mérce a képemen, az alatt, vagy fölött, illetve sáv fölé zárás plusz egy nap.
engem legjobban az idegesít, hogy mikor kitörünk 1 nap és behal, mikor meg letörünk az is 1 nap és behal, mert USA úgy gondolja! Engem ez idegesít!
Mint a szélkakas. Akkor se lehet hinni neki, ha kérdez?
nem normálisak ezek..most is mi megy....csak mert SP futures felfelé vette az irányt...németeket is behülyítik.
Egon is visszatért, egy24750-es hati célárat hozott a bahamákról.
szerintem meg szopatás van 1000-el! Én is lefele várom, de ezzel a forgalommal nem fog messzire menni, csak pár embert beültetnek, lesz itt még egy nagyobb gejzír 23K fölé talán a 24K is eéri, hogy mindenki longot kiáltson na és akkor mikor mindenki venni szeretné a nagyok akkor kezdenek majd adni mint állat a sok bugyuta vevőnek! Aztán beindul a stop futam és szakadni fog ez a görény mint az állat, na utána 1-2 évig viszont senki nem fog hinni már a logban! Így csorgás lesz 15K-ig vagy alá!
Szépen,finoman haladunk lefelé,ha ezt tartjuk sokáig nekem az is jó :D