Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#285071 Csilla76 Előzmény: #285065

pedig nem nagyon akar esni ez a sz-r. én totál el vagyok fáradva agyilag, idegileg..valaki nagyon tartja 950-en hatit..

#285065 BudFox Előzmény: #285062

longolni én már ettől feljebb nem fogok...csak rally esetén esetleg..5-10 percre..stb.

shortot még tartom...megvárom usa adatokat.

sziasztok, ti mit csinál…

#285062 Csilla76

sziasztok, ti mit csináltatok most, hogy felment az árfolyam? tartjátok a shortot? én azon gondolkodom, hogy fordítok..mármint longba..nem zártam le a shortjaimat tegnap, csak kettő kontit vissza kellett adnom az erstenek.

#285040 BudFox Előzmény: #285035

ezt gyorsan verd ki a fejedből :D

ha most viszsaesünk akkor még tartható viszont a short.

#285026 Zabás Előzmény: #285020

jobb lesz és majd utólag fogják módosítani a rohadékok!

Akárcsak az új lakásadatnál!

#285020 BudFox Előzmény: #285005

engem is ez idegesít a legjobban hidd el...

nem lehet nyugodtan lenni se longban se shortban.

Én megvárom az USA munkanélküliségi adatokat...rosszra számítok

464 vol, 457 -et várnak ami kicsit kedvezőbb lenne...viszont a tegnapi gyengébb megrendelési adatok miatt én pirosra számítok.

ha kevesebb az ipari megrendelés akkor kevesebb munkásra volt szükség, ami több munkanélküliséget jelent...

ez az elméletem..kíváncsi vagyok bejön -e ?

#285010 Hathor Előzmény: #285005

Na nem voltam fél órát..

mit művelnek már megint? Nagyon felfele cibálják a piacot..

minden esetre a az emelkedő trendvonal nálam a mérce a képemen, az alatt, vagy fölött, illetve sáv fölé zárás plusz egy nap.

#285005 Zabás Előzmény: #285000

engem legjobban az idegesít, hogy mikor kitörünk 1 nap és behal, mikor meg letörünk az is 1 nap és behal, mert USA úgy gondolja! Engem ez idegesít!

#285000 BudFox Előzmény: #284983

nem normálisak ezek..most is mi megy....csak mert SP futures felfelé vette az irányt...németeket is behülyítik.

#284983 Zabás Előzmény: #284975

szerintem meg szopatás van 1000-el! Én is lefele várom, de ezzel a forgalommal nem fog messzire menni, csak pár embert beültetnek, lesz itt még egy nagyobb gejzír 23K fölé talán a 24K is eéri, hogy mindenki longot kiáltson na és akkor mikor mindenki venni szeretné a nagyok akkor kezdenek majd adni mint állat a sok bugyuta vevőnek! Aztán beindul a stop futam és szakadni fog ez a görény mint az állat, na utána 1-2 évig viszont senki nem fog hinni már a logban! Így csorgás lesz 15K-ig vagy alá!