Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#284975 BudFox Előzmény: #284969

nekem megfelelne ez a variáció..csak minél gyorsabban hagyjuk el a 22.000 -el lefele.

#284932 Benjoe Előzmény: #284922

Én is ezen gondolkodtam, ezek nem képesek elhinni, hogy más irány is van, mint a felfelé. Fájdalmas kijózanodás lesz belőle.

#284922 rbbj11 Előzmény: #284882

tegnap végigkövettem usa-t, erre felébredek, megnézem bux nyitót, és azt hittem, rosszul látok!!!!!!!!!! Már csak azért is, mert SP futi ott van, ahol tegnap real zártak, és az pedig alacsonyabban van, mint ahol mi zártunk. No mindegy

#284882 Hathor Előzmény: #284869

Ez a kupac kukac után (buxban amiket felsoroltam: sávtető, 100MA, rés, váll-tető, pszciho) én is lefele várnám, azt érdemelné meg. Na meg a nagy fej-váll alapján. De tény hogy a rövidtávú trend még felefele megy. Ma 9-től új nap, meglátjuk!

Yo8!

#284880 Waszeitung Előzmény: #284873

Az 5p buxra, ahol vissza is tesztelte gyorsan a letörést,így holnap minden kecmec nélkül mehetünk tovább le...

Otival kapcsolatban sztem kár sakkozni,amerre kilép,felfelé a 5400nél vagy új aljat csinál az lesz az irány ha megerősíti és nem fals lesz,tudom hogy 4x-re már ki szokott lépni,de ezt most nem tudom elhinni,ami nem azt jelenti hogy nem fog bekövetkezni.Várjuk meg míg töri vmelyik vonalat és utána folyt.köv.

Jelenleg fejvállszerű,de Quasimodora hajaz a vállak állapota szerint :D

No lépek aluszni,jóéjt!

#284876 Hathor Előzmény: #284873

Bocs Herceg, gondolom el fogod viselni ezt az offot, mert Buxhoz tartozik OTP nekem, annak sorsára jut bux, hatival együtt.. és közel egy hónapja nem írtam véleményt ide.

szóval rajzolgattam gyorsan.

Mit látunk? lent nem tudom mit lássak jobbra. Egy trendváltó emelkedő háromszöget? amit érintett háromszor az árfolyam, majd most lejön a háromszög aljára és erővel fel?

Vagy egy 7400as 3as érintéshez hasonló valamit, ahol három érintésre oldalaz az árfolyam majd zsupsz le..? Amit erősít egy lilával jelőlt zászló féle, bear flag?

ezeken töröm a kobakom, közben rajzolgatok ezerrel..

alakulnak a dolgok magamban.. jó lesz ez egyszer..

#284873 Hathor Előzmény: #284864

Nem tudom melyik visszatesztre gondolsz?

Innen tovább fel?

Beszéltem a négy érintéses kitörésről esetlegesen OTPben..

Most megnéztem hol tart OTP amimban (ami végre össze lett rakva hétfőre)..

berakom elsőnek a képet majd következő hsz. a komment

http://www.postimage.org/image.php?v=PqezCrJ

#284869 Kissherceg Előzmény: #284866

remélem nem, Én nem szeretném ezt a pozit zárni sem júliusban, sem augusztusban, csak ha sok lesz a jóból :)

#284858 Kissherceg Előzmény: #284855

Én a kék ékből számolám az értéket szvsz ami 480, az holnap meglesz, sztm nézz nagyobb felbontású grafikon és ülj be hosszabb távra. szvsz

#284845 RemegoKez Előzmény: #284836

én vettem, sőt azzal fedezem az ügyleteket, ami nem biztos, hogy jó ötlet volt, mert 1 hatihoz 2 db DKJ kell és még 17500 Ft.

szerk: arra figyelj, hogy nem a tőzsde nyitvatartásával azonos ideig lehet venni