nekem megfelelne ez a variáció..csak minél gyorsabban hagyjuk el a 22.000 -el lefele.
nekem megfelelne ez a variáció..csak minél gyorsabban hagyjuk el a 22.000 -el lefele.
Na kicsit távolabbra néztem megint 5percest.
Íme: http://www.postimage.org/image.php?v=gx8i54A
mindenki szűrje le amit akar, nekem van véleményem róla
visszefekszem, ezek majmok...
Én is ezen gondolkodtam, ezek nem képesek elhinni, hogy más irány is van, mint a felfelé. Fájdalmas kijózanodás lesz belőle.
tegnap végigkövettem usa-t, erre felébredek, megnézem bux nyitót, és azt hittem, rosszul látok!!!!!!!!!! Már csak azért is, mert SP futi ott van, ahol tegnap real zártak, és az pedig alacsonyabban van, mint ahol mi zártunk. No mindegy
Ez a kupac kukac után (buxban amiket felsoroltam: sávtető, 100MA, rés, váll-tető, pszciho) én is lefele várnám, azt érdemelné meg. Na meg a nagy fej-váll alapján. De tény hogy a rövidtávú trend még felefele megy. Ma 9-től új nap, meglátjuk!
Yo8!
Az 5p buxra, ahol vissza is tesztelte gyorsan a letörést,így holnap minden kecmec nélkül mehetünk tovább le...
Otival kapcsolatban sztem kár sakkozni,amerre kilép,felfelé a 5400nél vagy új aljat csinál az lesz az irány ha megerősíti és nem fals lesz,tudom hogy 4x-re már ki szokott lépni,de ezt most nem tudom elhinni,ami nem azt jelenti hogy nem fog bekövetkezni.Várjuk meg míg töri vmelyik vonalat és utána folyt.köv.
Jelenleg fejvállszerű,de Quasimodora hajaz a vállak állapota szerint :D
No lépek aluszni,jóéjt!
Bocs Herceg, gondolom el fogod viselni ezt az offot, mert Buxhoz tartozik OTP nekem, annak sorsára jut bux, hatival együtt.. és közel egy hónapja nem írtam véleményt ide.
szóval rajzolgattam gyorsan.
Mit látunk? lent nem tudom mit lássak jobbra. Egy trendváltó emelkedő háromszöget? amit érintett háromszor az árfolyam, majd most lejön a háromszög aljára és erővel fel?
Vagy egy 7400as 3as érintéshez hasonló valamit, ahol három érintésre oldalaz az árfolyam majd zsupsz le..? Amit erősít egy lilával jelőlt zászló féle, bear flag?
ezeken töröm a kobakom, közben rajzolgatok ezerrel..
alakulnak a dolgok magamban.. jó lesz ez egyszer..
Nem tudom melyik visszatesztre gondolsz?
Innen tovább fel?
Beszéltem a négy érintéses kitörésről esetlegesen OTPben..
Most megnéztem hol tart OTP amimban (ami végre össze lett rakva hétfőre)..
berakom elsőnek a képet majd következő hsz. a komment
hülye azért nem vagyok :D
24e-nél már az lesz :D
remélem nem, Én nem szeretném ezt a pozit zárni sem júliusban, sem augusztusban, csak ha sok lesz a jóból :)
és utána ismét fel?(480)
Ez alapján a visszateszt is megvolt...
Majd napos mozgók, sáv fölött, vagy, mozgók-sáv alatt
Én a kék ékből számolám az értéket szvsz ami 480, az holnap meglesz, sztm nézz nagyobb felbontású grafikon és ülj be hosszabb távra. szvsz
kicsit tovább rajzolgattam..
pipa megütt ilyenkor.. pont délután mentem a gyerekeket elvinni az orvoshoz, az emelkedő trendvonalam pedig bent volt, annak törése jel volt..