Öreg iszapszemű,DLPH-ra gondoltam .....
Tegnap óta történt vmi előrelépés vki kereste Mary-t az üggyel kapcsolatosan?Vagy még mindig csak tippelgettek,szórakoztok itt? Mire vártok?
Öreg iszapszemű,DLPH-ra gondoltam .....
Tegnap óta történt vmi előrelépés vki kereste Mary-t az üggyel kapcsolatosan?Vagy még mindig csak tippelgettek,szórakoztok itt? Mire vártok?
Szolgáltatást csak vállalkozó nyújthat. Magánszemély nem.
off: kb 10 éve engem is majdnem bepaliztak MLM-es illegális dologba, de szerencsére ellenálltam és nem fizettem be, pedig nagy nyereségek ígértek a végén
on:
ahogy én tudom: sokan sokat vesztettek a blogon miatta és akkor jött az ötlet, hogy dlph majd visszahozza a pénzt, átutalták az ő számlájára a pénzt, bízva abban, hogy visszanyeri nekik a veszteségüket, de ez tudtommal nem történt meg, hanem ott is tovább vesztett sokat az összeadott pénzből
akik beadták a pénzüket, nem merték tőle kérni, vagy ha kérték, mindig valami kifogással állt elő, hogy miért nem adja vagy nem ér rá most
volt még egy olyan dolog is, hogy ő majd ír egy könyvet, amiben összegzi a tudását, arra is beszedett vagy félmilliót, de a könyvet máig nem kapta meg senki, húzogatta a határidőket és kibúvókat keresett mindenféle indokokkal, ez egyébként a könyv első fizetési részlete lett volna, ha megírta, akkor mégegyszer ennyit perkálni kellett volna, hogy megkapják a tagok a könyvet
"108 2009.05.19 22:19 Waszeitung (*Tisztelt Tag*) Re: Magyarország valódi válsága csak most kezdődik el Címzett: @Kissherceg
Dow 1500 vagy 3000 az teljes K.O. általam nagyrabecsült "öreg iszapszemű"oldalán voltak fenn hosszútávú indexek,ha ilyen mélységbe megyünk az 400ft feletti eurot jelent és olyan káoszt a világban hogy azt most még elképzelni sem nagyon tudjuk...
Hathor ha publikus kitől van az info?
Nem tudom hol lesz a válság alja de cudar dolgok várnak ránk sajnos!"
"Csak sokan vesztettek miatta, akár felére, nullára is, pénzt nem adott vissza senkinek, aki visszakérte, ahogy hallom."
Mégis kik? "Ők" mondták? Kitől hallottad? ("pénzt nem adott vissza"... ez most vicc? )
"aztán simán eltűnik mindenki pénzével"
Sajnos meghalt. Te mást tudsz?
"előző blogjainak követői milyen sokat vesztettek"
A mostani blog olvasói is sokat buktak. Persze magamból kiindulva gondolom ezt, mert én is bukok és nyerek. A tőzsde már csak ilyen,ha tőzsdéznél te is tudnád. Valaki forumozik, valaki tőzsdézik. Valaki ebből él, valaki csak szeretne.
Kérlek csak akkor reagálj, ha a kérdéseimre (állításaidra) tudod a választ!Köszönöm!
A fizetős blogokkal nincsen semmi baj. Egy szolgáltatást nyújt pénzért. Aki igényt tart rá, megveszi. Más kérdés, hogy mennyi értelme van, de szerintem Birger előadására elmenni sincs több értelme. Akkor van baj, ha mások pénzével a sajátjaként rendelkezik, nem számol el vele az előzetes megállapodás szerint.
Nem a tőzsdei tudásában kételkedik itt senki.
Csak sokan vesztettek miatta, akár felére, nullára is, pénzt nem adott vissza senkinek, aki visszakérte, ahogy hallom.
És nagyon furcsa az, hogy az újonnan indított blogjában az előző blogok nagy-nagy sikeréről beszél, majd nyit egy hedge fund-ot, aztán simán eltűnik mindenki pénzével.
Erre gondolnak itt a legtöbben, mert sokan tudják, hogy az előző blogjainak követői milyen sokat vesztettek.
Végigpörgettem a topikot, elszörnyedtem a sok találgatáson meg feltételezésen.
1. Alapjában véve mi közötök van nektek ahhoz, hogy DLPH temetése mikor lesz, volt-e, stbstb. Ez csak egyedül a hozzátartozóira, közeli barátaira tartozik. Miért kéne nyilvánosságra hozni egy tőzsdeportálon?
2. Mivel vesztettem el sajnos közeli hozzátartozóimat, így tudom, hogy a temetés-halotti anyakönyvi kivonat stb mennyire macerás: boncolástól a temetkezési vállalkozókeresésen át az egyházi gyászszertartásig bezárólag... Nem egy nap alatt megy semmi.
3. Méltatlan egy halott ember emlékét bemocskolni, ahogy itt a többség teszi. Míg élt nem nagyon volt ilyen nagy szátok, csak persze könnyebb azt támadni, aki már nem tud védekezni.
4. DLPH mint tréder: tavaly márciusban beírta ide is, meg máshol is említette a nagy ralli előfeltételeit, hogy szerinte mikortól indulhat el, aud-jen állása stbstb, illetve idén tavasszal a 11000-es dowt, ahonnan a lefordulás várható. Ezeket, ha megnézitek, bejöttek. Az itt mocskolódók többségétől ilyesmit nem lehetett olvasni, tőzsdei tudásban nyilván nincsenek annyira otthon, mint mocskolódásban.
Nagyjából ez a véleményem.
Miért is illegális, törvény tiltja, vagy mi? Birger pl. fizetős előadásokat tart.
ezek a fizetős blogok illegálisak,arra jók kicsaljanak pénzt...Bírgert ki látta ilyenbe pl..????
"Volt anno a Portfólión egy Mary M topic, olyan brazil szappanoperás, nagy egymásratalálós. Rég olvastam, de annyira emléxem hogy ott Mary tanácsokat kért rettegve egy bunkó de behajtós befektetőtől akinek 8 v 10 milláját eltapsolta és erre jöttek a tanácsok, aztán egyszer végre DLPH is megjelent ő is adott /tanácsot/. Mary neki nagyon nagyon köszönte, a többieknek nem annyira, és DLPH az imádat tárgyává vált látványosan Marynál. A beirók kételkedtek mert Mary a nyerő tradejeit is közölte és nem mindig volt azon a szinten vétel eladás.
Voltak akik arra gyanakodtak elöre eltervezett páros játék DLPH felfuttatására aki ekkor kezdett fórumozni és ez után nyitotta a fieztősöket. Ebben megerősítő volt hogy amikor Mary időpontja a befektetőnél letelt és kérdezték nincs-e bajban azt mondta semmi gond. Sokaknak hihetetlen volt hogy egy gazdag ember egy 20 éves lányra bíz 10 millát és amikor azt mondja hogy ez elúszott akkor azt mondja OK. Mary több kisebb nagyobb ellentmondásba is bonyolódott, de nem emléxem már a részletekre, a Portfólión még lehet fenn van. "
Itt most egy bálvány ledöntése folyik, és ennek van bizonyos társadalmi hasznossága. Mert azt látni kell, hogy ha nem épült volna olyan kultusz köré, mint amilyen épült, akkor nem lett volna alkalma senkinek a pénzét elveszíteni, esetleg eltüntetni. Számomra már "életében" nyilvánvaló volt, hogy nem olyan ember, aki nyerni tud a piacon. Kevés ilyen ember van, és azok az emberek merőben más személyiségjegyekkel rendelkeznek, mint amilyen az ő írásaiból sütött. Ide még senki nem írta azt, hogy neki haszonnal forgatta a pénzét, de olyan már írt, aki felvállalta, hogy az övét bizony eljátszotta. Valószínűleg nagyon sokan jártak így, de a nagy részük ezt soha nem fogja felvállalni, mert szégyelli a saját ostobaságát. Az viszont szerintem senkinek nem jó, ha kegyelet címén a szőnyeg alá söpörjük a dolgot, esetleg még tovább szépítgetjük a rőla kialakult képet. Inkább azon kell elgondolkodni, hogy legközelebb beálljunk-e a rajongók táborába, ha valakinek a tevékenységéről semmi konkrét információnk sincsen, csak az illető saját állításai.
Én egyébként addig nem hiszem el a halálhírt, amíg nincsen temetés.
Halála után kezeli a pénzt? Azaz a hulla be és kifizet pl?
Közös számla? Az egyik ugyebár a mary-é az ő neve van rajta
A másikról pedig fogalma sincs hogy hol van még helyileg sem.
Gondolom a feleséged nem az interneten keresné, mivel járt már a bankban, odatalálna
Szia,nem értem rá válaszolni neked tegnap.ja én tudok olvasni,de gondolkodni is
veled ellentétben.ha neked volna valakid (kizárt dolog) akihez utalod a pénzt,
Az a halála után is kezelheti, nem?ha én hirtelen elmennék, természetes lenne hogy a feleségem/
Hozzátartozóm intézze a dolgaimat. És lehet, hogy ő nem lesz mindennel tisztábban,mert
neki más dolgai vannak,pl:gyerekek,háztartás,stb. nálunk egyébként pont így van,vannak
közös számláink,arra jön, megy a pénz. De nem akarok találgatni, mint te, mert ez az ők
dolguk,hogy előtte hogy beszélték meg,vagy hogy nem az is az ők dolguk .neked közöd nincs
hozzá.
És nem kell az hinni,hogy minden új regisztráló csak ők lehetnek,ebben az országban
Közel 10 millió ember él…