Regisztráció Elfelejtett jelszó

emberek vagytok ti?

kezdofiucska

Végigpörgettem a topikot, elszörnyedtem a sok találgatáson meg feltételezésen.

1. Alapjában véve mi közötök van nektek ahhoz, hogy DLPH temetése mikor lesz, volt-e, stbstb. Ez csak egyedül a hozzátartozóira, közeli barátaira tartozik. Miért kéne nyilvánosságra hozni egy tőzsdeportálon?

2. Mivel vesztettem el sajnos közeli hozzátartozóimat, így tudom, hogy a temetés-halotti anyakönyvi kivonat stb mennyire macerás: boncolástól a temetkezési vállalkozókeresésen át az egyházi gyászszertartásig bezárólag... Nem egy nap alatt megy semmi.

3. Méltatlan egy halott ember emlékét bemocskolni, ahogy itt a többség teszi. Míg élt nem nagyon volt ilyen nagy szátok, csak persze könnyebb azt támadni, aki már nem tud védekezni.

4. DLPH mint tréder: tavaly márciusban beírta ide is, meg máshol is említette a nagy ralli előfeltételeit, hogy szerinte mikortól indulhat el, aud-jen állása stbstb, illetve idén tavasszal a 11000-es dowt, ahonnan a lefordulás várható. Ezeket, ha megnézitek, bejöttek. Az itt mocskolódók többségétől ilyesmit nem lehetett olvasni, tőzsdei tudásban nyilván nincsenek annyira otthon, mint mocskolódásban.

Nagyjából ez a véleményem.