Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

phiona Előzmény: #283822

Sziasztok, üdv mindenki Réginek és Újnak ezen a webpagen is.

Tőzsdenyúlhoz hasonlóan én is ezért a hsz-ért regeltem mert hozzám is eljutott a hullám. Meghalt vagy nem. Szívrohamban vagy másképp és Mary M mit kavar a hedge fundos Felhívással.

Rég beszélgettem vele, 3 éve vagy több… általában vitatkoztunk ha annak lehet nevezni hogy próbálsz valakit meggyőzni szempontokról önmagával és az emberi kommunikációval kapcsolatosan tök fölöslegesen.

Volt anno a Portfólión egy Mary M topic, olyan brazil szappanoperás, nagy egymásratalálós. Rég olvastam, de annyira emléxem hogy ott Mary tanácsokat kért rettegve egy bunkó de behajtós befektetőtől akinek 8 v 10 milláját eltapsolta és erre jöttek a tanácsok, aztán egyszer végre DLPH is megjelent ő is adott /tanácsot/. Mary neki nagyon nagyon köszönte, a többieknek nem annyira, és DLPH az imádat tárgyává vált látványosan Marynál. A beirók kételkedtek mert Mary a nyerő tradejeit is közölte és nem mindig volt azon a szinten vétel eladás.

Voltak akik arra gyanakodtak elöre eltervezett páros játék DLPH felfuttatására aki ekkor kezdett fórumozni és ez után nyitotta a fieztősöket. Ebben megerősítő volt hogy amikor Mary időpontja a befektetőnél letelt és kérdezték nincs-e bajban azt mondta semmi gond. Sokaknak hihetetlen volt hogy egy gazdag ember egy 20 éves lányra bíz 10 millát és amikor azt mondja hogy ez elúszott akkor azt mondja OK. Mary több kisebb nagyobb ellentmondásba is bonyolódott, de nem emléxem már a részletekre, a Portfólión még lehet fenn van.

A páros játék úgy ment hogy Mary nyomult DLPH pedig szemérmetesen elzárkózott, ez a lelkisegélyes csetelésben folytatódott. Mary idén áprilisban szült ezt közös ismerőstől tudom, de nincs felvállalt kölcsönös kapcsolata és mater certa. Az nem tudható hogy DPLH tényleg a hazai javainkat megtestesítő látványos gyarapodás áldozatául esett vagy csak nem tudván védekezni így felhasználják most.

Azt is hallottam hogy DLPH rengeteget bukott a saját és mások pénzével is.

A véleményem:

A neten a virtuális halál az igazinak felel meg. A neten meghalaszthatod magad úgy hogy a való életben tovább élsz. Egy jóbarát elég ehhez aki halálhíredet kelti, aztán kilépsz az egészből, ha összegrundoltál elég pénzt lelépsz vele és rásajnálsz a világra. (Ex részéről logikus.)

DE: nem hiszem, hogy itt erről lenne szó. DLPH nem volt egy könnyű ember de ebbe nem menne bele. Neki nem lenne pálya hogy Mary-vel meg a gyerekkel szófosztva menekültként éljen. Vérbeli tőzsdeharcos, visszanyerésre játszana, és korrekt emberként kifizetésre is.

DLPH többször látványosan felmondott fórumokon, hisztériázott, ide vissza sose tér, de hajtotta az adrenalin, és jött vissza. 4 napot nem bírna ki ha él és egészséges ebben a megkeresettségben szerintem.

Én azt gondolom, ő tényleg meghalt. Benne volt ez sajnos az ambivalenciák a rámozdulások miatt, a féltésekkel szembeni támadások miatt. Intelligenciája ellenére sem volt érett ember, mindent támadásnak vett, áldozat. Saját be nem teljesített életútjának áldozata, egy tragikus torzó.

A sport megóv mítoszát is ideje lenne elfelejteni, Lilia és Tőzsdenyúl tudom orvosok vagytok, e tudomány kiváló szakemberei, de szamárság a dogmákban hinni, sokan a túlhajtott túlsportba halnak bele. Tudjátok mindketten, Tőzsdenyúl emlékszel még ugye Polcz Alaine-re, a lélek adja fel előbb.

DLPH intelligensen szószátyár, büszke és útkereső ember volt. Kegyetlen lecke, bukóban halni egy bébivel és anyjával a hátizsákban. Az önérvényesítő Mary-mami nem akármi, szegényke ő is, de a vigyázat indokolt.

H

a a temetési adatok nem nyilvánosak, az nem ok a kétkedésre, sokan nem szeretnének nyilvános temetést.

DLPH, ez volt az utad, talán a transzcendentális célod, a totális bukó szemléltetése. Sokat tudtál sok okosat mondtál de sok volt a lefety és már ki vagy írva a történelemből. Tragikus egy képzett és sikeres embernél hogy éppen a bukó mélységében hal el benne a szó. Ez lehet a Te alázatos testamentumod, azé az alázaté, mire éltedben nem voltál képes. Nyugodj békében, vigyázni fogunk az emlékedre.

Ha újra élőként jelennél meg: nem kétséges a rácsobbanás, de óvnék ettől Mary.

Nekem is kérdés volt, nyilvánosságra tartozik-e. Azt hiszem, mindenképpen. Rengetegen

reagáltak. Szívből, magukat kitárva. Ez kötelez.

ui: Pf kitiltásom után a privátokra sem válaszolhattam gépcsere miatt. Ami elmaradt és még aktuális lehet pótolható az itteni privát üzenetekkel. Persze csak ameddig élünk…