köszönöm, kezdetnek megteszi a pakk. bővtés 600 alatt gondolom kb.
köszönöm, kezdetnek megteszi a pakk. bővtés 600 alatt gondolom kb.
off:
vett már valaki dkj-t a petin keresztül. Megyek nyaralni és addig is hagy dolgozzon a pénz. Lehet, hogy többet hoz mint a hati short itt a 100-300 pontos sávban....
nekem is jól jött asszonnyal vagyok vidéken, mobil net szar a pusztában, így csak emlékekből táplálkozva osztom hatit :)
http://www.imagebam.com/image/94d9e390558474
órás felbontás
Valóban nem rossz.. nekem a kedvencem, nagyon szépen lehet vele dolgozgatni. Sajnos nekem is csak bux késleltetettem van, de az legalább ingyenes.
Személyes véleményem, hogy a Bux 100MA, sávtető, 50es fibo, váll tető, rés előtti akadálynál van. Ezeket átugorva lehetne szép az élet, szóval most csak fölötte gondolkodnék longban. Shortra nézve? Mivel most fent vagyunk és lendület kéne átmenni, így nem biztos hogy rossz. OTPt néztem hogy harmadik érintése volt felfele az emelkedő háromszögben. Ha menni akarnánk fel, akkor vissza kéne jönni még egy lendületre, majd 4.érintéssel vinni az ellenállásokat. Ebben az esetben a nagy fej-váll elvesztené formáját. Fej-váll alapján oldalazunk tovább, kicsit le a sávban.
egyszer elő kellene már fizetni erre a markersre, nem rossz ez
Zabás bealudt. Nekem a hét kimaradt hati grafikonomból, illetve a tegnap, tegnapelőtt, mert valamiért hülyéskedett a PETIm hatija.
Bux így néz ki nálam, határidő is hasonló lehet:
hati grafikonrajzolót mutasson vki pls
kimaradtak az elmúlt napok
Nyárhoz képest van mozgás,ha nem is összeomlás egy korrekciónak látszó esés belefér :D
650-re bealltam, de nem dobtak agyon. :) Jon velem.
Ugralni nem szabad? Azert nem hinnem, h. augusztus elejen fog osszeomlani a kartyavar, amikor meg egy amerikai is az evi 2 hetes szabijat tolti.
Most nézem mik lettek.
Végül is a számokat kb. eltalálták, csak az előjelet nem. :)
akkor miért akartál zárni, mákod van, mert nem lett durva kitörés:)
shortolok, de majd holnap elmondom. most mennem kell. sziasztok!
én majd holnap fogok még ráadni. most nincsen fedezet.
Szép lekötés,vszeg holnap tovább le...