Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#284836 Amatoregy Előzmény: #284800

off:

vett már valaki dkj-t a petin keresztül. Megyek nyaralni és addig is hagy dolgozzon a pénz. Lehet, hogy többet hoz mint a hati short itt a 100-300 pontos sávban....

#284800 Kissherceg Előzmény: #284797

nekem is jól jött asszonnyal vagyok vidéken, mobil net szar a pusztában, így csak emlékekből táplálkozva osztom hatit :)

#284768 Hathor Előzmény: #284762

Valóban nem rossz.. nekem a kedvencem, nagyon szépen lehet vele dolgozgatni. Sajnos nekem is csak bux késleltetettem van, de az legalább ingyenes.

Személyes véleményem, hogy a Bux 100MA, sávtető, 50es fibo, váll tető, rés előtti akadálynál van. Ezeket átugorva lehetne szép az élet, szóval most csak fölötte gondolkodnék longban. Shortra nézve? Mivel most fent vagyunk és lendület kéne átmenni, így nem biztos hogy rossz. OTPt néztem hogy harmadik érintése volt felfele az emelkedő háromszögben. Ha menni akarnánk fel, akkor vissza kéne jönni még egy lendületre, majd 4.érintéssel vinni az ellenállásokat. Ebben az esetben a nagy fej-váll elvesztené formáját. Fej-váll alapján oldalazunk tovább, kicsit le a sávban.

hati grafikonrajzolót mu…

#284743 Profi_now

hati grafikonrajzolót mutasson vki pls

kimaradtak az elmúlt napok

#284654 akpo7 Előzmény: #284603

650-re bealltam, de nem dobtak agyon. :) Jon velem.

Ugralni nem szabad? Azert nem hinnem, h. augusztus elejen fog osszeomlani a kartyavar, amikor meg egy amerikai is az evi 2 hetes szabijat tolti.

#284642 Csilla76 Előzmény: #284632

shortolok, de majd holnap elmondom. most mennem kell. sziasztok!

én majd holnap fogok még ráadni. most nincsen fedezet.

#284637 BudFox Előzmény: #284632

viszek mindent át holnapra...

csak meg ne vegyék Hambiék ezt is :DDDD szikla szilárd short ez :DD