Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: hl

#284576 Kissherceg Előzmény: #284571

rákúrta betettem stoppot elmenetelem után, mert otp shortot építem ,erre hati felét kiütötték, otpből meg csak egy pakk teljesült... mocsok banda..

#284566 Csilla76 Előzmény: #284555

minndenki olyan kis mohó mint én...sok sok pénzt akarnak maguknak, hogy értelmesen elköltsék. pl. pelenkára:-)

én holnapra semmit nem viszek át. felesleges. ilyen bizonytalanságban csak megszívatom magam...shortot vinnék, ezek meg majd korrekcióznak.:-((

bár Cimballinak igaza lenne és dőlne be az egész mindenség.

#284563 sbbacsi Előzmény: #284555

Így van!

Minden hiába!

Én már feladtam!

:)

Mármint a reményt, a shortok még élnek, de iszonyú mélyről...

#284555 BudFox Előzmény: #284553

hááát..még USA -ban sem látni valami nagy erőt lefele benne...téboly ez az egész...az emberek elvesztették józan itélő képességüket..

már minden elemző is a korrekcióról beszél..de hiába ??

#284553 Csilla76 Előzmény: #284547

Szia, remélem usa megadja magát. ilyen szivatós napot. én úgy megszívtam, pedig elhatároztam, hogy nem leszek mohó...be is kell tartani a számokat:-(

először is rossz irányba álltam, amikor meg már végre lejött értem, akkor el kezdte ezt a vasutat.

már amit elterveztem.

ha most megindul lefelé melyik támasz fogja? 800 vagy 600?

800 válaszolok én magamnak:-)

#284547 BudFox Előzmény: #284546

Hát ha ennek ellenére emelkedünk..akkor ezt úgy kell érteni hogy a külföldiek úgy értették hogy Orb án leminősíti az SP, fitch et, meg a 3. ikat :D nyilvánvaló.

#284542 BudFox Előzmény: #284540

ennek ellenére ez a kőkemény BUx még mindig zöldben tanyázik..elképesztő hogy minden kiszámítható mozgással szembe tudunk menni..még akkor is amikor már Orbán Viktor is "megszellőztettte" hogy lesznek még leminősítések - nyilván a Fitch re gondolt..

#284537 matyesz Előzmény: #284534

OK, de az árak még nem akarnak a Föld felé tartani, de még zuhanórepülésbe sem váltani... :-(

#284530 BudFox Előzmény: #284526

Én mindent el tudok adni :D

azért iszonyat keményen tartják a Buxot ma is...mi még esni sem bírunk..tébolyodott világ ez..

Fitchnek szóljon valaki hogy igyekezzenek már azzal a sajtó közleménnyel :-)

hl

#284518 Waszeitung

No akkor a holnapi csártos srácoktól kérem a csártokat,én most nem találom az enyimet :D