rákúrta betettem stoppot elmenetelem után, mert otp shortot építem ,erre hati felét kiütötték, otpből meg csak egy pakk teljesült... mocsok banda..
rákúrta betettem stoppot elmenetelem után, mert otp shortot építem ,erre hati felét kiütötték, otpből meg csak egy pakk teljesült... mocsok banda..
Tőlem is el akarták venni,de nem adom :D
Adtam még Daxot is,hadd essen akkor az...
minndenki olyan kis mohó mint én...sok sok pénzt akarnak maguknak, hogy értelmesen elköltsék. pl. pelenkára:-)
én holnapra semmit nem viszek át. felesleges. ilyen bizonytalanságban csak megszívatom magam...shortot vinnék, ezek meg majd korrekcióznak.:-((
bár Cimballinak igaza lenne és dőlne be az egész mindenség.
Így van!
Minden hiába!
Én már feladtam!
:)
Mármint a reményt, a shortok még élnek, de iszonyú mélyről...
hááát..még USA -ban sem látni valami nagy erőt lefele benne...téboly ez az egész...az emberek elvesztették józan itélő képességüket..
már minden elemző is a korrekcióról beszél..de hiába ??
Szia, remélem usa megadja magát. ilyen szivatós napot. én úgy megszívtam, pedig elhatároztam, hogy nem leszek mohó...be is kell tartani a számokat:-(
először is rossz irányba álltam, amikor meg már végre lejött értem, akkor el kezdte ezt a vasutat.
már amit elterveztem.
ha most megindul lefelé melyik támasz fogja? 800 vagy 600?
800 válaszolok én magamnak:-)
Hát ha ennek ellenére emelkedünk..akkor ezt úgy kell érteni hogy a külföldiek úgy értették hogy Orb án leminősíti az SP, fitch et, meg a 3. ikat :D nyilvánvaló.
ennek ellenére ez a kőkemény BUx még mindig zöldben tanyázik..elképesztő hogy minden kiszámítható mozgással szembe tudunk menni..még akkor is amikor már Orbán Viktor is "megszellőztettte" hogy lesznek még leminősítések - nyilván a Fitch re gondolt..
Hosszú a bika f@sz@ és még nem sikerült fényesre nyalnunk :)))
adatok carok lettek....Usa kicsit lejjebb ment..
Mi meg itt vigéckedünk még.
Két kópé is beborulhatna,nem csak Oti.... kt is zsugorodik 150re.
OK, de az árak még nem akarnak a Föld felé tartani, de még zuhanórepülésbe sem váltani... :-(
ezt figyeljétek, végre egy földönjáró elemzés
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=453493&place=vezeto_cim
Én mindent el tudok adni :D
azért iszonyat keményen tartják a Buxot ma is...mi még esni sem bírunk..tébolyodott világ ez..
Fitchnek szóljon valaki hogy igyekezzenek már azzal a sajtó közleménnyel :-)
Neked nem küldöm. Kinek kell a fagyi itt 15 fokban...
:DDDD
No akkor a holnapi csártos srácoktól kérem a csártokat,én most nem találom az enyimet :D