miutan dlph nem vallalta fel marym-et es a kapcsolatot (errol harsog az egesz babaneten, meg hogy egyedul lesz), halalos ágyan minden blog-jelszot es szamla-jelszot megadott neki...exmnb, nem ertem mit nem ertesz ezen....
miutan dlph nem vallalta fel marym-et es a kapcsolatot (errol harsog az egesz babaneten, meg hogy egyedul lesz), halalos ágyan minden blog-jelszot es szamla-jelszot megadott neki...exmnb, nem ertem mit nem ertesz ezen....
majd kitalálok valami mesét a hülye fejednek :)
Kezd szánalmas lenni a topik, és pár ember.
" Mindenki foglalkozzon magával, és ha a portája tiszta, akkor segítse a hozzá közelállókat lehetősége szerint, majd ha valakinek megadatik az a luxus hogy ez is rendben van, akkor vállalkozhat számára idegen emberek segítésére is."
Ingyen vagy ahogy ő tette újabban?
inkább a hozzáférés kiénekelésről add elő a véleményed
Én egy dolgot tudok-részvétem mellett-hogy emailt is csak akkor küldött volna-ha már utalom a pénzt-emailenként -témaként ha jól emlékszem 2-2.500ft---ez tény-mert velem történt.
Ha elolvasnád attiati-t, hát, a stílusuk nagyon hasonló....:(
attilából sok van :)
Húha...princ-Téged megvezetett?
DLPH-nak mindig ez volt az egyik kedvenc "érve", amikor helyre akart tenni valakit: hogy ő az öreg, a másik pedig a fiatalabb. Gyanús nekem ez az Atticus. Főleg ha tényleg Attilának hívták/ják.
Valóban, mary_m most hogy férhet a számlához, ha eddig nem férhetett hozzá? Ki engedélyezi ezt neki, ki mondja meg a jelszavakat?
Hogy tőled idősebb, az mit sem számít e tekintetben.
Az arcát soha nem vállalta, bár megígérte, hogy találkozunk, mindig fél év múlva volt ez az időpont.
Te nem voltál biztosan fizetős blogtag. És nem követted 2,5 évig naponta az írásait, nem bíztál benne, hogy visszahozza a számládat, és nem adtál neki nagyobb pénzt.
A "korrekt visszafizetés" is csak addig működött, amíg nem kellett fizetnie.....
Ezért keserű és gyanús ez az egész többeknek...
De mégsem kértem el még senkitől sem el a pénzét egy antimatgab alapba...:)
Persze nem is rossz ötlet!
Igen, így szokott lenni. Nem reagál senki a megszokott stílusában két hétig, akkor szomorú tény marad a hír.