szégyen
AtticusNe haragudjatok, nem terveztem hozzászólni a témához, de bunkóság magasfokon, ami itt megy. Felnőtt, intelligens ember óvatosan részvétet nyilvánít fél-egy mondatban, nem pedig el kezd itt oknyomozást, meg Elvis-legendákat szőni, egy olyan ember halálából, aki valamilyen módon, hol így hol úgy még olyanok gondolkodását is módosította, segítette, akik már-már fölé nőve érezték magukat. Részemről úgy gondolom, hogy egy kis tisztelet kijár annak a személynek, aki: 1. idősebb nálam 2. több ideje tőzsdézik mint én 3. több vállalkozást épített a semmiből, mint én 4. vállalja a saját önálló gondolatait 5. ki mer állni és igenis megvédi magát ha támadják az internetnek nevezett szemétdombon 6. másoknak próbál segíteni 7. a szakmaiságot látszólag is elegyíti némi erkölcsi-etikai tanítással is. 8. Már nem él. És végezetül: senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hibái, de Neki alapvetően jóval több jó tulajdonsága volt mint rossz, és ez számít. Minden takony hibára ráugrani és kivesézni, a gyengeség-féltékenység-irigység jellemzői nálam. A barátnőjét piszkálni meg végképp nonszensz, linkelgetni minden hülyeséget.. ááá.. szomorú, hogy magyarázni kell egyeseknek. Akinek nem inge ne vegye magára persze.