Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#283901 Ibiza Előzmény: #283900

"általad privatizált" mondtam egy összetett mondat sem megy neked.. dolgozói kivásárlás volt.. "Most már tudom hova tenni az írásaid." hehe..

#283900 Ozzy_ Előzmény: #283898

én teljesen nyugodt vagyok.

Most már tudom hova tenni az írásaid.

Az állam biztos az általad privatizált cégért is piaci árat kapott.

#283898 Ibiza Előzmény: #283824

erőlködsz majd be....

de tudod mit igazad van..most már lenyugodhatsz..

egy összetett mondatot is magyarázni kell/ene egy gondolatmenet meg már kásahegy..

Re: Viktor

#283823 Ozzy_ Előzmény: #283759

Ki mondta, hogy nem loptak a szocik?

Itt most Ibiza fényezte a Vikit, hogy a papa bányája az féligazságokon alapult. Én erre mondtam, hogy amit ő tud az lehet, hogy csak a fele annak, ami valójában volt. Így érthető féligazságnak.

Beszélhetünk tőlem Wieszt "kölcsönkértem" Jánosról is. De mivel ebben az ügyben nagy az egyetértés, mindenki számára teljesen egyértelmű, hogy kötélre való, ezért nem kerül sűrűn szóba.

Gyurcsány-Kóka párosban is igazad van. De pont azért mert ebben egyetértünk erről nem is nagyon tudunk mit beszélni.

Azt értsd meg, hogy nem védek én senkit, csak azt szeretném, hogy lássatok tovább az orrotoknál, meg a Viktornál.

erről beszéltem az ember…

#283796 Ibiza

erről beszéltem az emberek szimplák..

#283759 Sumér harcos Előzmény: #283700

miért a szocik nem azt tettek a közpénzzel amit akartak,arányaiban sokkal nagyobb közpénzzel?

pl.nézze már meg vki Gyurcsány-Kóka páros mi faxból fektettett be 182 milliárd forintnyi összeget Indonéziában? (amikor 1988 -ban Miszot bejátszásban a kis Kiszes ideggyenge ****jával semmi szinten nem cseréltem volna pénztárcát......igaz ennek a buborék szervezetnek két elnöke volt 88-ban egyik,Gyurcsányka sztk szemüveg volt a másik pedig Kövér levágott bajusz Laca Faxa))

lop itt mindenki....

de ha arányaiban nézzük a dolgot....akkor mi látszik?melyik alakulat lopott el többet?de most komolyan melyik?

(egyáltalán tételezzük fel,hogy van 2 alakulat,nem csak papiron)

#283700 Ozzy_ Előzmény: #283544

Az engem baromira nem érdekel hogyan szerezte meg a bányákat, nem is tudok róla semmit.

Megvenni meglehet bármit, ha van rá elég pénz.

Engem az érdekel, hogy útépítésre senki nem mert más bányából követ hozni valamilyen rejtélyes oknál fogva.

Ha nem aputól hozod a követ nem jössz ide melózni azt kész. Pályázatok meg ilyesmi... ugyanmár, Viktor azt tesz a közpénzzel, amit akar.

Privatizálni mindenki tudott anno, aki közel volt a tűzhöz. Még a végén kiderül te is vettél fillérekér egy 100 milliós céget, most meg itt komcsizol.

#283577 RemegoKez Előzmény: #283365

"nincs mit "visszakérdezni" a választóktól...vsz a komik akarnak időt nyerni.."

Szálka, gerenda... ismered a mondást, nem? :-P

#283552 Zabás Előzmény: #283544

Én Szfvár-iaktól nem így hallottam! És akik mondták elég magas rangú tisztek voltak.

#283544 Ibiza Előzmény: #283482

sokat sejtetsz keveset tudsz..

orbán papa évek óta abban a bányában dolgozott amit a dolgozók kivásárolhattak.. (akkor ez normális volt az én akkori cégem is így lett privatizálva) a papa kivásárolta a dolgozók részét.. ebben segített simicska..

akkor azt hallottam kaposvárrólól..csak bányagépre lehet széchenyi hitelt kapni.debrecenben hallottam azért újítsák fel debrecent mert az orbán bányából hozzák a murvát..és a térköveket..

a nép egyszerű gyermekei.. és a suttogó komi propaganda a kútmérgezés elve..

komcsi módszer az lett volna..hirtelen veszteséges a cég..olcsón megvenni strómanon keresztül.. majd beindul a dolog..pl anno a mátrai erőművet egy pedagógus vette meg.. most a dunatévé soxáz milliós cégét a pedelus meg a karbantartó villszer..

Orbánék a saját nevükön vásárolgattak..nem véletlen..

sokat járom az országot látom hogyan működnek a dolgok.

#283535 Scipio Előzmény: #283479

1919-ben, 44/45-ben és 56-ban számtalan kommunista harcolt az aktuális megszálló csapatok ellen, én továbbra is úgy gonolom, hogy voltak köztük tisztességes és nemzeti érzelmű emberek... Kun, Rákosi, Kádár és Horn félék meg mindenhol vannak, az ilyenek eladják az országot nyilasként, komcsiként és immár "demokrataként" is, de általánosítani sohasem szerettem...

Nálam a lex Járai eröltetése az első lépés a lenyúlások felé, Török Gábor ötletét ellpova, ha a saját pártunk cselekedetének vizsgálatakor kétségeink vannak, gondoljunk bele, hogyan reagálnánk, ha a másik oldal lépné ugyanazt... Kíváncsi lennék milyen hozzászólások lennének itt, ha az MSZP próbálkozott volna egy lex Veressel...

A propagandát valóban beszoptam, az is csak legenda, hogy Várhegyi Attilát, Orbán bizalmasát, a fidesz pártigazgatóját, kulturális államtitkárát és Szolnok polgármesterét 2002-ben jogerősen bűnösnek találták folytatólagosan elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelésben, és egy év - két évre felfüggesztett - börtönbüntetésre, valamint félmillió forint megfizetésére ítélték...

De erre ki emlékszik, 2005-ben már újra a fidesz kampányigazgatója, 2006-os választási bukás után távozik, erről még ez a közismerten szoclb propagandát szajkózó portál is beszámolt : http://kuruc.info/r/20/2486/, azóta médiacége milliókat zsebel be fideszes önkormányzatoktól... Megint használjuk a módszert, és képzeljük el, hogy a 2018-as választásokkor a szocik kampányigazgatója Zuschlag János lesz...

#283482 Ozzy_ Előzmény: #283479

Na azért ne keverjünk.

Orbán papa bányája nem féligazság.

Esetleg azt tudnám mondani, hogy a fele igazságot se tudod ás hogy látom még annak is csak a felét hiszed el.

Személyes tapasztalat.

Ettől még a szocik is loptak csaltak hazudtak, de Vikike se szent, ne beszélj féligazságokról. De most van minimum 4 éve bizonyítani ismét.

Reméljük talál ismét egy tősgyökeres szőlősgazdát is a családban, aki kaphat vissza nem térítendőt, vagy Széchenyi nevével reklámozott kis pénzmagocskát.

A legszebb, hogy erről most már nem fogunk tudni, mert nincs aki felügyeljen.

#283479 Ibiza Előzmény: #283478

egyszerűsítek: az mszp az nem egy párt a sok közül..hanem a régi rendszer embereinek a képviselete..mkp-mszmp-mszp-- jogutódok..

nemzeti érzelműek..ne röhögtess.. a munkásőrök még 90ben is simán lelőttek volna..sok olyan párttag volt aki semmilyen nyilvántartásban nem volt..volt aki "nemzeti" volt vagy "radikális" ,hogy magához vonza a kóborló nemzeti érzelműeket.. egyszerűbb volt ellenőrizni őket.. nem keveset beraktak a rendszerváltó pártok közé..azoknak semmilyen eszköze nem volt az ellenőrzésre.

mszp-t hiába rakják tele fiatalokkal időnként kilátszik kik vannak a háttérben..

a mostani kormány még 2hónapos de már mondod mennyit lopnak..és mennyit fognak.. beszoptad a propagandát..a gyanúkeltés és legendák gyártása féligazságok alapján tananyag volt.. lásd orbán papa bánya..kaja ibrahim..

#283478 Scipio Előzmény: #283459

Megint sikerült egy olyan választ kaponom aminek semmi köze nincs ahhoz amit írtam, de meg sem lepődöm... Azért nyugodtan mutass rá a szövegemben, hogy hol merült fel a komcsik hazaárulása, "ami tény és nekem nem jön le"... Talán amikor azt írtam, hogy jó negyven évük volt megtanulni lopni és hazudni...

Mellesleg talán az is kiderülhetett a hozzászólásomból, hogy én sem szurkolok egyetlen pártnak sem, az egész a jelenlegi politikai elitből való kiábrándulásomról szólt, szerintem nem nehéz ezt kihámozni belőle...

Arról amit most írtál: ha nem csal az emlékezetem 800 ezer párttag volt a rendszerváltás előtt, biztos mindannyian hazaáruló gazemberek voltak, érdekes hogy pont itt beszéltünk arról, hogy voltak nemzeti érzelmű komcsik is - nem én írtam le, hanem olyan valaki akit nehéz lenne baloldalisággal vádolni :)) - elég a lap aljára menned, de nyilván ebben is tévedünk...

De azért örülök, hogy objektíven szemléled a dolgokat és csak azt néhány millió honfitársadat tekinted birkának, akik másképp látják a világot...

#283462 -sabe Előzmény: #283435

"jó jó az export de a belső fogyasztás nem elég"

Nem is értem min akadtok ki? Ha van egy standard fogyasztás az vagy import, vagy belső fogyasztás. Értelemszerű, hogy a belső fogyasztást kellene javítani, ez a belgazdaságot javítaná és az import csökkenése javítana a külker mérlegen is.

Hol itt a probléma? Azon kívül, hogy nem állítunk elő egy csomó dolgot és rá vagyunk kényszerülve az importra.

#283459 Ibiza Előzmény: #283404

nálam a komik hazaáruló gaz emberek..ez nem propaganda..ez tény... szerintem ebből nem sok van meg neked..

ezek az emberek múködtették a régi elnyomó rendszert ahol saját állampolgáraikat akár le is lőtték egy megszállóó hatalom érdekében.. de mindenképpen annak a hatalomnak az érdekeit képviselték a haza és a magyarok ellenében..ezt nevezzük hazaárulásnak..

most ezek az hernyó emberek kerestek más gazdaállatot a külföldi tőkét képviselik a magyarok és az ország ellenében.. cserében kapják a koncot és rabolhatnak szabadon..

Én nem szurkolok ennek vagy annak a pártnak hanem -szerencsére megtehetem- kívülről objektívan próbálom nézni a dolgokat..ha annyira emléxel mit írtam akkor azt is olvashattad orbán félreállhatott volna mert megosztja a társadalmat és egy merkel féle nőt kellene miniszterelnöknek választani...

jobbágy az aki elfogadja a leosztást amit mások adnak neki..és birkán tűr..

nincs kétségem a sok birka aki 8évig tűrt azt simen fellázzítják majd ha akarják a moszkvában jól képzett tavarisik.

mint anno a taxisblokád 5ft benzináremelésért..később a 20Ft-ot simán benyelték

#283440 banyaiz Előzmény: #283435

no no, a magyar teljes államadósság kb 20-21 ezer milliárd Ft. Ennek kb 40-50% devizában van. érdemes azt kiszámolni mennyi pénz megy el ha a Ft gyengülés, és az állampapír hozam emelkedés tartósak lesznek. "Picivel" több mint amennyit bankadón beszedünk, nem beszélve arról ha a piacról csak drágábban tudjuk esetleg finanszírozni magunkat mint az IMF, EU pénz aminek utsó részletéhez kb 5-6 milliárd Eur nem fértünk hozzá mert elhajtottuk őket.

Persze lehet reménykedni , hogy nem lesz tartós a Ft gyengül, hozam emelkedés, de ilyen húzások veszélyesek, és értelmetlenek ezekben az időkben szvsz.

az más kérdés IMF is lehetne rugalmasabb, de nem mi diktálunk ennyi .

#283435 Sumér harcos Előzmény: #283366

"vicces volt az is imf azt mondta..jó jó az export de a belső fogyasztás nem elég..anyádat paraszt és még lakossági megszorítást akarsz..vagy hülye vagy vagy felkészületlen.."

erre mondjuk én is felkaptam a fejem.....

hogy lehet ilyen egymásnak ellentmondó nyilatkozatot tenni.....ilyen egymással átfedést mutató dologban.....

valóban megszoritást akar még a lakosságra tetetni....de azon majomkodik,dorgál,hogy nincs belső fogyasztás,ergo ők is látják megállt a gazdaság......

nyalják ki.....ennyi...