Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Viktor

Scipio Előzmény: #283459

Megint sikerült egy olyan választ kaponom aminek semmi köze nincs ahhoz amit írtam, de meg sem lepődöm... Azért nyugodtan mutass rá a szövegemben, hogy hol merült fel a komcsik hazaárulása, "ami tény és nekem nem jön le"... Talán amikor azt írtam, hogy jó negyven évük volt megtanulni lopni és hazudni...

Mellesleg talán az is kiderülhetett a hozzászólásomból, hogy én sem szurkolok egyetlen pártnak sem, az egész a jelenlegi politikai elitből való kiábrándulásomról szólt, szerintem nem nehéz ezt kihámozni belőle...

Arról amit most írtál: ha nem csal az emlékezetem 800 ezer párttag volt a rendszerváltás előtt, biztos mindannyian hazaáruló gazemberek voltak, érdekes hogy pont itt beszéltünk arról, hogy voltak nemzeti érzelmű komcsik is - nem én írtam le, hanem olyan valaki akit nehéz lenne baloldalisággal vádolni :)) - elég a lap aljára menned, de nyilván ebben is tévedünk...

De azért örülök, hogy objektíven szemléled a dolgokat és csak azt néhány millió honfitársadat tekinted birkának, akik másképp látják a világot...