Regisztráció Elfelejtett jelszó

Utazás

Re: nincs cím

#282762 Rowan Előzmény: #282761

Mondjuk a barátnőmék kb. ötödször mentek ebbe a szállodába, nekik más a véleményük :)

tudod, kinek a pap...

#282761 Rowan Előzmény: #282754

Omisalj Krk sziget, az olajfinomítók meg rondák.

A Krk szigeten sok érdekes nincs, mivel mindkét oldaláról látod a szemközti partot, még igazi tenger hangulata sincs.

#282746 Amatoregy Előzmény: #282745

félre értettél. Az olajfinomító látványára gondoltam... (csak ezt találtam a neten...)

#282734 Amatoregy Előzmény: #282696

Zabás (vagy aki már volt ott)!

Ez mennyiben zavaró?

"HOTEL ADRIATIC** - OMISALJ

A szálloda a tengertől karnyújtásnyira helyezkedik el, mindössze néhány lépcsőn kell legyalogolnunk a strandig. Nyugodt és csendes környezet vesz körül bennünket, napközben a tenger és a közeli sportolási lehetőségek nyújtanak igazi kikapcsolódási lehetőséget, de sétatávolságra több étterem, pizzéria és kávézó is található. Érdemes a közeli, magas emelkedőn elhelyezkedő óváros hangulatos utcáit is bebarangolni, az óvárost övező kiszögelésről pedig egészen különleges kilátásban lehet részünk. Ideális választás, ha kedvező árú szállást keresünk Krk szigeten és pihenésre vágyunk.

Strand: 100 m-re, betonos, kavicsos és sziklás.

Szolgáltatások: étterem, aperitif bár, WIFI a hallban, sportolási lehetőségek (teniszpályák, minigolf, pingpong, röplabda, kosárlabda), értékmegőrző a recepción (térítés ellenében), ajándékbolt, pénzváltó, parkoló.

Fontos tudnivalók: a szállás elfoglalása az érkezés napján 14 óra után lehetséges, elutazáskor 10 óráig kell elhagyni a szobákat. Háziállat nem vihető.

kedvező ár, nyugodt környezet

az öbölből nyíló kilátást zavarja az olajfinomító kémények látványa"

#282700 Alex74 Előzmény: #282696

nem tudom mi itt a baj, otthoni gépen suhan, itt 3 böngészőt vágott haza. ha nincs nyitva nincs baj :o(

#282696 Zabás Előzmény: #282687

Jött itt megoldás dögivel! Annyit azért hozzátennék, hogy nekem Olasz nagyon nem jött be, Bibiónéban voltunk /mikor mindenki/ gusztustalan volt a part, mindenhol napernyő, a vizmen a halakon kívül minden úszott :(

1 ha belementem a tengerbe 2 hét alatt!

#282687 Alex74 Előzmény: #282333

Nem volt jó a fórum nálam, megölte a böngészőm, nem olvastam.

Dubrovnik strandja ilyen, de elég koszos, talán Makarska környékén láttam még ilyet, de nem jellemző

#282412 Sumér harcos Előzmény: #282405

értem ,köszi....

egyébként idén menni fogok én is még a Horvátokhoz...általában augusztus 25 után szoktam menni,szeptember első hetében.....akkor már nincs tömeg....

hová még nem tudom....egy bizonyos,Zadartól lefelé vhová....

#282399 Sumér harcos Előzmény: #282386

nahát ezt tudom hol van,2 éve ott sétálgattam mellette a cetina hidon:)

egy kérdés,mivel látom a cetina beömlésénél van a strand,nem koszos a viz?....a cetina azért úgy emlékszem a Omisi hidról nem volt vmi kristály tiszta...