mi a szösz,skypon longot írtál:)????te se hiszel magadba???
mi a szösz,skypon longot írtál:)????te se hiszel magadba???
A faktort nem hinném hogy ki lehetne cselezni 1-1 darabokkal.
Pedig szerintem ha hercegnek küldenél egy sms-t, hogy mindenből veszel 1-1 db-ot longra, akkor a short nyerőből összejönne egy saját szerver. Sőt páran bele is fizetnénk...
azért tudtam ott kommentelni, mert az működött, a stokyval ellentétben...:)
:))) sms? bezzeg facebookon tudtál kommentelni..:))
Persze, előbb szólj az Adminnak, hogy szerezzen be egy olyan servert, ami működik is, nem csak úgy hébe -hóba, de inkább csak hóban...
persze Buxi hati!
bazzeg ember, ide írjuk először, nem bennfenteskedünk :)) hatit?
Na reggel írtam a Stoky Skype-on, hogy shortot nyitottam, meg is lett a hatása...
Nagyon érzem...
értem, de úgy gondolom, hogy számodra nagyobb hírnevet adó otp felé kellene fordulnod.
nem ma délelőtt vettem egy kis RFV-t még... Most már van annyi, hogy biztos zuhi legen belőle!
mester, szerinted nem olcsó az otp?
Mégis csak jó lett volna a pénteki short, amit ajánlgattam.:)
végre!!! Köszönöm!! Már nagyon utáltam annak a rv-nek az emelkedését...
Na akkor helyesen:
nem fértem ma fel a fórumra, pedig aktív voltam...
Reggeli nagy rallyt megakasztottam 4935-ös vételemmel, majd azt követően tartottam.
Amikor elkezdett beesni, akkor gyorsan eladtam 4880-on.
Majd mikor ezt követően ismét emelkedni kezdett beadtam egy vételi megbízást 4960-ra, de szerencsére csak 10mp-ig és nem is teljesült...
Ezt követően azonnal vad zuhanásba kezdett az OTP.
Hasonlóképpen jártam el a hatival is , először egy reggeli emelkedést akasztó BUX long (miután végignyargalásztam az indexet 22125-ről 22180-ig, majd 180-nál vettem inkább piacin (longot).
Ott megállt, majd szép oldalazgatás után esni kezdett. Eldobtam 22160-on hogy ne érjen nagy bukó, majd 22200-nál erős késztetést éreztem egy vételre, de rájöttem, hogy ez nem az én napom, és inkább nem csináltam semmit...
gratula....
az ezres helyiértéken lévő számok ugyan nem stimmelnek, de ha jól értjűk, akkor OK.
:))
nem fértem ma fel a fórumra, pedig aktív voltam...
Reggeli nagy rallyt megakasztottam 4935-ös vételemmel, majd azt követően tartottam.
Amikor elkezdett beesni, akkor gyorsan eladtam 4880-on.
Majd mikor ezt követően ismét emelkedni kezdett beadtam egy vételi megbízást 4960-ra, de szerencsére csak 10mp-ig és nem is teljesült...
Ezt követően azonnal vad zuhanásba kezdett az OTP.
Hasonlóképpen jártam el a hatival is , először egy reggeli emelkedést akasztó BUX long (miután végignyargalásztam az indexet 23125-ről 25180-ig, majd 180-nál vettem inkább piacin.
Ott megállt, majd szép oldalazgatás után esni kezdett. Eldobtam 23160-on hogy ne érjen nagy bukó, majd 21200-nál erős késztetést éreztem egy vételre, de rájöttem, hogy ez nem az én napom, és inkább nem csináltam semmit...