bazzeg ember, ide írjuk először, nem bennfenteskedünk :)) hatit?
bazzeg ember, ide írjuk először, nem bennfenteskedünk :)) hatit?
Na reggel írtam a Stoky Skype-on, hogy shortot nyitottam, meg is lett a hatása...
Nagyon érzem...
értem, de úgy gondolom, hogy számodra nagyobb hírnevet adó otp felé kellene fordulnod.
nem ma délelőtt vettem egy kis RFV-t még... Most már van annyi, hogy biztos zuhi legen belőle!
mester, szerinted nem olcsó az otp?
Mégis csak jó lett volna a pénteki short, amit ajánlgattam.:)
végre!!! Köszönöm!! Már nagyon utáltam annak a rv-nek az emelkedését...
Na akkor helyesen:
nem fértem ma fel a fórumra, pedig aktív voltam...
Reggeli nagy rallyt megakasztottam 4935-ös vételemmel, majd azt követően tartottam.
Amikor elkezdett beesni, akkor gyorsan eladtam 4880-on.
Majd mikor ezt követően ismét emelkedni kezdett beadtam egy vételi megbízást 4960-ra, de szerencsére csak 10mp-ig és nem is teljesült...
Ezt követően azonnal vad zuhanásba kezdett az OTP.
Hasonlóképpen jártam el a hatival is , először egy reggeli emelkedést akasztó BUX long (miután végignyargalásztam az indexet 22125-ről 22180-ig, majd 180-nál vettem inkább piacin (longot).
Ott megállt, majd szép oldalazgatás után esni kezdett. Eldobtam 22160-on hogy ne érjen nagy bukó, majd 22200-nál erős késztetést éreztem egy vételre, de rájöttem, hogy ez nem az én napom, és inkább nem csináltam semmit...
gratula....
az ezres helyiértéken lévő számok ugyan nem stimmelnek, de ha jól értjűk, akkor OK.
:))
nem fértem ma fel a fórumra, pedig aktív voltam...
Reggeli nagy rallyt megakasztottam 4935-ös vételemmel, majd azt követően tartottam.
Amikor elkezdett beesni, akkor gyorsan eladtam 4880-on.
Majd mikor ezt követően ismét emelkedni kezdett beadtam egy vételi megbízást 4960-ra, de szerencsére csak 10mp-ig és nem is teljesült...
Ezt követően azonnal vad zuhanásba kezdett az OTP.
Hasonlóképpen jártam el a hatival is , először egy reggeli emelkedést akasztó BUX long (miután végignyargalásztam az indexet 23125-ről 25180-ig, majd 180-nál vettem inkább piacin.
Ott megállt, majd szép oldalazgatás után esni kezdett. Eldobtam 23160-on hogy ne érjen nagy bukó, majd 21200-nál erős késztetést éreztem egy vételre, de rájöttem, hogy ez nem az én napom, és inkább nem csináltam semmit...
megint megy a pánikkeltés...de lehet, el is érik, keltik a pánikot, h. valóban jó szolga legyen a kormány...
0,6%-os a növekedés, de ez nem is lényeg, hanem elég annyi, hogy a ktg.-vetésünk sokkal jobb számokkal rendelkezik, mint pl. dirigáló USA-é, az más kérdés, h. minket a jelenleg viharos óceánon egy borzalmas állapotban lévő anyahajó is könnyen elsüllyezt, hiába vagyunk mi tök jó állapotban lévő vitorlás...túl kicsik vagyunk, így akármennyire jó számaink lennének, akkor is dirigálhatnának.
Én nem gondolok semmire, de itt azt írják az egyik legalacsonyabb a költségvetési hiányunk.
a 0,1%os gazd. növekedésre gondolsz, mert az aztán vmi :)
Ezt a részt kifelejtették a cikkből:
"Magyarország visszatért a gazdasági növekedési pályára, és mára az egyik legalacsonyabb a költségvetési hiánya az Európai Unióban. Üdvözlöm a hatóságok elkötelezettségét a 2010-es költségvetési hiánycél mellett" - nyilatkozott Olli Rehn, gazdasági ügyekért és monetáris politikáért felelős EU-biztos. Szerinte "
Úgy tűnik Orbán nemet mondott a bankadó nem bevezetésére és Simor fizetésének meghagyására, erre hazamentek......
Segíthetnél egy kis short gondolattal a mi piacunknak, elég ha csak rágondolsz. :)