Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#280089 Amatoregy Előzmény: #280069

:D

Én egy dolgot vizionálok rendesen. Idegbajt.

Pedig már csak óránként nézek rá. Ami - 1 %-ban van, az egy óra múlva +0,5 %.

Komolyan azzal szórakozok, hogy adat előtt alá, fölé állok, követő megy rajta és él ameddig él a pozi. Majd felülről tolom rá az árat és azon is él a követő....

#280073 Profi_now Előzmény: #280069

Szerintem jó a short, de csak dt, már többször is ez jött elő az elmúlt napokban.

Be kell látni sajnos, hogy a nagy bezúgás el lett napolva (szeptemberig).

#280070 JP Előzmény: #280064

Mert még nem tudják eldönteni, hogy melyik a jobb: a dollár vagy az euró ?! :-)

Ha Kostolany élne, megírná a Hogy áll az euró/dollár ? c. könyvét is.

#280069 Kezdő Előzmény: #280042

Én is kiugrottam záróban a shortomból, az esésben még rá is bővítgettem, úgyhogy a rossz nyitás ellenére eredményesen zártam. Szerencsém volt, hogy nem vittem át holnapra, az utóbbi idők tapasztalatai alapján egyáltalán nem tűnt lehetetlennek, hogy visszajönnek ebből a negatív nyitásból. Tudom, utólag könnyű okosnak lenni :-)

Ezt a jelenséget már én is láttam, rossz adatra esnek egy keveset, aztán újra mennek fel; ez a long irány eléggé valószínű jele, most egy darabig nemigen nyitok shortot.

Látjátok, hogy az EUR/USD is 1.29 már? Ebből is forint erősödést => részvényár emelkedést vizionálok. Vagy ez rossz gondolatmenet?

Most látom, hogy ti is említitek az EUR/USD-t...

#280062 kerikoma Előzmény: #280058

:D:D

De a lufi nagyon tágul ám... Csak lehet nem bírom addig tartani pozit:( És ha durran akkor képes leszek pont longba felejtődni...

szerk:EUR/USD nagyon megy, ez sem erősíti a pozimat:(

#280061 Euroman Előzmény: #280051

ázsia ma is gyenge volt, kínai piacok komoly mínuszban zártak....sajnos nem hatott...talán ha holnap lenne xar usa gyj plusz délutáni makrok, és még a hétvége....talán ebből lenn minusz

#280058 Kitano Előzmény: #280051

Ahogy elnézem hamburgeréket, a holnapi réssel le nyitás érdeklődés hiányában elmarad. USA nem akar esni, így nekünk is nehéz lesz. A jobbtól nem szégyenben tanulni, igaz Bud? Egon ilyenkor azt szokta mondani, hogy ha bull, legyen bull! :-DDD

#280054 Profi_now Előzmény: #280051

Lehet mókáznak a sárgák is.

Még sosem éreztem ennyire szerencsejátéknak ez a ..... t.

Itt a piros, hol a piros.

#280051 kerikoma Előzmény: #280042

Azért várjuk már meg ázsiát is, mit reagálnak, habár nálunk most irány szerintem is fel van, de a jó kis stoppom 250 felett:(

Most nem tudom, hogy jó ez vagy rossz:D

Zártam a shortot szerenc…

#280042 Profi_now

Zártam a shortot szerencsére. Holnap 23.2 fölé lendülünk?

Jót tenne a beragadt pakkjaimnak.

Re: hl

#279995 BudFox Előzmény: #279980

az egyszer jó lenne ha USA nem bohóckodna hanem elindulna oda ahová akar...fordulat, csavar nélkül.

#279994 Kitano Előzmény: #279990

:-)) Meglátjuk, mint már korábban írtam a 23.200-ról sokadjára jött le, most meglátjuk mit csinál a támasszal holnap. Én gyorsan fordítok, ha kell, nincsenek prekoncepcióim...

#279993 RemegoKez Előzmény: #279990

:-D még szerencse, hogy vannak itt következetes emberek, akik minden körülmények között kitartanak a pozijuk mellett... :)