követő?
ilyen nekem is kell
:D
Én egy dolgot vizionálok rendesen. Idegbajt.
Pedig már csak óránként nézek rá. Ami - 1 %-ban van, az egy óra múlva +0,5 %.
Komolyan azzal szórakozok, hogy adat előtt alá, fölé állok, követő megy rajta és él ameddig él a pozi. Majd felülről tolom rá az árat és azon is él a követő....
Szerintem jó a short, de csak dt, már többször is ez jött elő az elmúlt napokban.
Be kell látni sajnos, hogy a nagy bezúgás el lett napolva (szeptemberig).
Mert még nem tudják eldönteni, hogy melyik a jobb: a dollár vagy az euró ?! :-)
Ha Kostolany élne, megírná a Hogy áll az euró/dollár ? c. könyvét is.
Én is kiugrottam záróban a shortomból, az esésben még rá is bővítgettem, úgyhogy a rossz nyitás ellenére eredményesen zártam. Szerencsém volt, hogy nem vittem át holnapra, az utóbbi idők tapasztalatai alapján egyáltalán nem tűnt lehetetlennek, hogy visszajönnek ebből a negatív nyitásból. Tudom, utólag könnyű okosnak lenni :-)
Ezt a jelenséget már én is láttam, rossz adatra esnek egy keveset, aztán újra mennek fel; ez a long irány eléggé valószínű jele, most egy darabig nemigen nyitok shortot.
Látjátok, hogy az EUR/USD is 1.29 már? Ebből is forint erősödést => részvényár emelkedést vizionálok. Vagy ez rossz gondolatmenet?
Most látom, hogy ti is említitek az EUR/USD-t...
arra h szarok az usa makrok!
mire fel erősödött ekkorát a dollár???
ja eurusd-t visszahúzták május eleji szintre...mire fel????
Legyen, de előtte rántsák fel, legyen honnan beönteni :)
:D:D
De a lufi nagyon tágul ám... Csak lehet nem bírom addig tartani pozit:( És ha durran akkor képes leszek pont longba felejtődni...
szerk:EUR/USD nagyon megy, ez sem erősíti a pozimat:(
ázsia ma is gyenge volt, kínai piacok komoly mínuszban zártak....sajnos nem hatott...talán ha holnap lenne xar usa gyj plusz délutáni makrok, és még a hétvége....talán ebből lenn minusz
Ahogy elnézem hamburgeréket, a holnapi réssel le nyitás érdeklődés hiányában elmarad. USA nem akar esni, így nekünk is nehéz lesz. A jobbtól nem szégyenben tanulni, igaz Bud? Egon ilyenkor azt szokta mondani, hogy ha bull, legyen bull! :-DDD
Lehet mókáznak a sárgák is.
Még sosem éreztem ennyire szerencsejátéknak ez a ..... t.
Itt a piros, hol a piros.
Azért várjuk már meg ázsiát is, mit reagálnak, habár nálunk most irány szerintem is fel van, de a jó kis stoppom 250 felett:(
Most nem tudom, hogy jó ez vagy rossz:D
Zártam a shortot szerencsére. Holnap 23.2 fölé lendülünk?
Jót tenne a beragadt pakkjaimnak.
utolsó szamuráj szavai :D:D
az egyszer jó lenne ha USA nem bohóckodna hanem elindulna oda ahová akar...fordulat, csavar nélkül.
:-)) Meglátjuk, mint már korábban írtam a 23.200-ról sokadjára jött le, most meglátjuk mit csinál a támasszal holnap. Én gyorsan fordítok, ha kell, nincsenek prekoncepcióim...